Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” o campanie Autism Baia Mare

0

Asociaţia Autism Baia Mare, înfiinţată în 2008 de părinţi foarte motivaţi, are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Maramureş în vederea creşterii calităţii vieţii acestor copii şi a familiilor lor.

De 6 ani Autism Baia Mare oferă terapie personalizată pentru 60 de copii din judeţul Maramureş cu rezultate vizibile în dezvoltarea copiilor. Ne dorim o societate tolerantă şi responsabilă faţă de copiii cu tulburări din spectrul autist astfel încât aceştia să aibă şanse reale la integrare şcolară şi socială. Împreună putem oferi şanse copiilor cu autism!
Proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” oferă lui Eric şi celorlalţi 59 de copii cu autism şanse la continuarea terapiei personalizate. Fondurile strânse în cadrul campaniei vor asigura sustenabilitatea serviciilor personalizate oferite celor 60 de copii cu autism din judeţul Maramureş cât şi sensibilizarea şi informarea comunităţii cu privire la problematica autismului. Recuperarea copiilor cu autism este una de durată şi implică toţi actorii sociali care vin în contact cu copilul şi familia acestuia.

ImagineCampanieSMS

       Campania “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” se desfăşoară între 15 iulie – 15 octombrie 2014.

Printr-un SMS la numărul 8837 în valoare de 2 euro contribuim la continuarea terapiei personalizate pentru Eric şi cei 59 de copii cu autism din cadrul Centrului de Zi Autism Baia Mare.

Şansele copiilor la o viaţă independentă depind foarte mult de informare, ajutor şi acceptare din partea tuturor.

Implică-te şi tu! Autism Baia Mare şi Cosmote Romania, Orange Romania, Vodafone Romania îţi mulţumesc!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.