Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Baia Mare: Mama Fest, eveniment marca Work at Home Moms

0

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Baia Mare pe 13 – 14 mai la un eveniment creat cu drag cu și pentru alte mame – Mama Fest, ediția de primăvară, ce adună proiecte îndrăzneţe, aflate la început de drum, dar şi afaceri de succes iniţiate de mame, toate într-o ambianţă veselă.  Această ediție se va desfășura între orele 10:00 – 19:00 la Centrul Social Multifuncţional Rivulus Pueris, str. Ioan Slavici, nr. 1.

În cadrul Mama Fest publicul va găsi produse și servicii oferite de mamele care lucrează de acasă alături de cei mici (jucării, haine, home&deco, produse bio, ulei presat la rece, cărţi şi multe altele), ateliere pentru copii, photo corner și curs de prim-ajutor. Intrarea la târg este liberă.

Mamele din Baia Mare care își doresc să expună la Mama Fest se pot înscrie pe agnes.marchis@wahm.ro.

Afis MAMAFEST primavara Baia Mare

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare și vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzatoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.