Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WINGS4YOUTH – Conferința Internațională CONSTRUIM PUNȚI | WINGS4YOUTH – BUILDING BRIDGES International Conference

0

EVENIMENT ONLINE GRATUIT

Conferința reunește agenți ai schimbării și se concentrează pe dialogul dintre sectoarele social și cel al afacerilor. Obiectivul vizat este de a le spori tinerilor care părăsesc sistemul de protecție șansele la o viață independentă.

Participanții la conferință pot lua parte la sesiuni plenare și ateliere de lucru adresând următoarele întrebări:

  • Cum pot sprijini programele de job coaching și mentorat tinerii care părăsesc sistemul de protecție și intră pe piața muncii?
  • Ce modele de instruire și supraveghere au avut un succes deosebit pentru personalul care lucrează cu tineri pe cale să părăsească sistemul de îngrijire?
  • Cum pot tinerii să fie implicați direct în procesele legate de părăsirea sistemului de protecție și începerea unei vieți independente?
  • Soluții în sectorul de afaceri: cum poate sectorul de afaceri să deschidă și să susțină oportunități pentru integrarea tinerilor pe piața muncii?

Limbile oficiale ale conferinței sunt română, engleză și bulgară. Este disponibilă traducere simultană în aceste limbi pentru participanții înregistrați la eveniment.

Pentru înregistrare, vă rugăm accesați acest link. Vă invităm să consultați agenda evenimentului aici.      .

Ne vedem pe 2-3 iunie la Conferința Wings4Youth – CONSTRUIM PUNȚI din București!

Citește mai mult despre proiect aici.


ONLINE EVENT, OPEN TO THE PUBLIC

This conference brings together change makers, and focuses on the dialogue between the social and the business sectors. The aim is to increase the chances of youth leaving the protection system to reach an independent life.

The participants in the conference can attend plenary sessions and workshops addressing the following questions:

  • How can job coaching and mentoring programmes support care leavers entering the labour market?
  • What models of training and supervision have been particularly successful for staff working with young people about to leave care?
  • How can young people be directly involved in processes related to leaving care and starting an independent life?
  • Solutions in business: how can the business sector open up opportunities for the integration of young people in the labour market, and give it support?

The official languages of the conference are Romanian, English and Bulgarian. Simultaneous translation is provided in these languages for the registered participants.

Please register here. We invite you to consult our agenda.       .

See you in Bucharest on 2nd &3rd of June at the Wings4Youth Conference –  Building Bridges!

Read more about the project here.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.