Săptâmâna generozității în Alba Iulia 2022

0

Încă din 2017, Municipiul Alba Iulia provoacă locuitorii urbei la fapte de generozitate. În cei 5 ani oamenii orașului nostru au dat exemplu de umanitate prin: donare de sânge, strângere de fonduri pentru cazuri sociale, daruri pentru oameni aflați în dificultate, servicii acordate celor mai puțin privilegiați (servicii de tuns și coafat vârstnici din căminul de vârstnici Alba Iulia, mystery room pentru copii defavorizați), seri de film copii din centre de plasament. și multe alte gesturi aparent mici dar de o valoare inestimabilă pentru cel care le primește.

Anul acesta, sărbătorim împreună săptămâna generozității – 30 noiembrie – 7 decembrie – prin 2 evenimente ce se desfășoară la nivel global: Giving Tuesday – destinat tuturor membrilor comunității, și Spark of Generosity – destinat tinerilor între 6 și 21 ani.

De Săptămâna Generozității oameni de bine din întreaga lume #puninimă și dăruiesc ce simt: timp, bunuri, bani, sânge, voce, energie sau chiar cadourile de zilele speciale din viața lor pentru a sărbători generozitatea. În România avem o săptămână să celebram generozitatea prin fapte bune.

Mai multe informații: https://fb.me/e/4XFEXjViB

Doar împreună putem pune în valoare generozitatea, printr-un gest de umanitate față de cel de lângă noi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.