Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 24 iulie explorează cu bicicleta sau la pas, potecile umbroase ale Domeniului Cantacuzino din Florești

0

Pedalează cu noi pe urmele patrimoniului!

Arșița zilelor de iulie nu ne sperie. Dimpotrivă, ne îmbie să evadăm de căldura toropitoare a orașului și să descoperim parcurile și grădinile unor vechi domenii nobiliare.

Pe 24 iulie, te invităm să explorăm împreună, cu bicicleta sau la pas, potecile umbroase ale Domeniului Cantacuzino din Florești. Vom prânzi neaoș cu bucate de la ferma de pe domeniu și ne vom răcori cu o limonadă savuroasă la umbra arborilor seculari.

Te încurajăm să vii cu bicicleta proprie și cu echipament de protecție adecvat. La cerere, putem pune la dispoziție biciclete MTB, Cross sau electrice și căști de protecție.

Tot la cerere, te putem ajuta cu transportul de la București la Florești și retur, în limita locurilor disponibile.

Detalii și rezervări aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.