Cluj: Lumini, flori și dor. Serile JCI aduc un “strop” de inspirație cu Andi Daiszler

0

JCI inspiră comunitatea. Pe 24 noiembrie vorbim despre lumini, flori și dor cu unul dintre cei mai implicați oameni ai comunității clujene. Andi Daiszler ne va vorbi despre puterea micilor schimbări care aduc efecte mărețe în comunitate.

Cu Andi, antreprenor și inițiator al unor proiecte importante din #Cluj, vom vorbi despre lumina pe care o aduce mai aproape de oameni prin 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 𝐎𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚, despre cum înfrumusețează orașul cu flori – pe 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐢𝐬𝐬𝐚 și în 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞, dar și despre povestea 𝐌𝐈𝐄 𝐃𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐓𝐈𝐍𝐄, cea pe care o duce peste mări și țări. Pe scurt, vom descoperi, împreună, cum ideile îndrăznețe prind viață prin creativitate, ambiție și multă muncă.

Nouă, celor din JCI Cluj, ne place să credem că nu există vreo limită și că atâta vreme cât există dorință de implicare activă, orice proiect poate prinde contur. Iar de fiecare dată când identificăm un astfel de exemplu în comunitate, ne place să îl aducem în fața mulțimii. Andi Daiszler este unul dintre acei oameni care a reușit, de-a lungul ultimilor ani, să producă efecte spectaculoase cu ideile puse în practică pentru a transforma lumea din jurul său”, spune Ioana Pîrlea, președintele JCI Cluj.

Andi a fost nominalizat de către JCI în topul celor mai remarcabili tineri ai anului 2022 în cadrul proiectului TOYP (Ten Outstanding Young Persons) și va fi premiat cu această ocazie.

După ce vom povesti despre lumină, participanții vor avea ocazia de a admira live instalațiile spectaculoase, între care și Museum of the Moon. Evenimentul se desfășoară în clădirea The Office (Sala C), locul care găzduiește două lucrări ale festivalului de lumini Lights On Romania, desfășurat la Cluj până 27 noiembrie.

Participarea la Serile JCI se face în baza unei donații de 35 de lei – banii strânși fiind redirecționați pentru Campania de Crăciun organizată de JCI Cluj.

Cine suntem noi? JCI face parte din rețeaua mondială Junior Chamber International. Ne unește dorința de implicare, formare continuă și ideea de a aduce schimbări pozitive în comunitatea clujeană. Ne place să credem că nu există vreo limită și că atâta vreme cât există dorință de implicare activă, orice proiect poate prinde contur. Ce înseamnă JCI la nivel mondial? Peste 200.000 de tineri (18-40 ani) din 5.000 de orașe din întreaga lume, uniți de o singură misiune: aceea de a crea impact sustenabil.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.