Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Logiscool: În sfârșit, a venit vremea taberelor de vară așa de îndrăgite de elevii noștri!

0

💥 Copilul tău este creativ și are idei care ar da de gândit și oamenilor inovativi din tehnologie? Sau e doar curios să vadă ce se află în spatele unui joc, cum funcționează un robot sau cum poate să creeze un video de succes? Îl așteptăm în taberele de vară Logiscool!

🌟 Alege dintre Minecraft, Roblox, Programare, Robotică, Editare video, Junior Designer, Android App, YouTube Studio, Kodu și altele.
🌟 Modulele se desfășoară online sau la sediul școlii Logiscool din apropierea ta, sunt săptămânale, timp de jumătate de zi sau o zi întreagă, 5 zile pe săptămână, organizate în grupe restrânse de 6-12 elevi, pe vârste.

👉 Află mai multe despre taberele disponibile aici: http://bit.ly/logiscoolSC21

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.