Echipa eematico: Vino alături de noi la Școala de Vară!

0

Știm că vara este momentul în care copiii se bucură cel mai mult de aventuri și descoperiri. Așadar, îți aducem vestea cea mare: începând de azi, pe lângă taberele de construire, te invităm să îți asiguri un loc pentru micuțul tău la Școala de vară pe care o organizăm împreună cu prietenii de la Small Academy!

Ți-am pregătit și o surpriză pentru această aventură: până pe 31 mai poți beneficia de oferta early booking pentru fiecare săptămână și de pachetele promoționale tabără de vară eematico + școala de vară.

Este momentul perfect să te asiguri că vara aceasta va fi una memorabilă pentru el, plină de descoperiri distractive și captivante, dar și de prieteni noi.

Înscrieri aici.

Descoperă, creează și explorează alături de noi vara aceasta!

Inspirați de cei nouă ani de experiență lucrând cu mii de copii, am creat această abordare educațională care combină activități din domeniile robotică, bricolaj, artă, programare, construire și sport. Aici, copilul tău va avea ocazia să-și exploreze pasiunile și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu sigur și stimulant.

În fiecare zi, copilul tău va avea parte de:

1. Bricolaj creativ: jucării din domenii precum optica, electricitatea, mecanica sau arhitectura.
2. Construcții la scară mare: Va construi nave spațiale, submarine și alte obiecte individual sau în echipă.
3. Învățare captivantă: Va descoperi informații de la funcționarea calculatorului la protejarea planetei și universul StarWars.
4. Activități în aer liber: Se va bucura de jocuri sportive, explorarea naturii și yoga.
5. Dezvoltare personală: Își va descoperi emoțiile și vor lucra la încrederea în sine.
6. Cum m-am simțit azi? Își exprimă emoția zilei și oferă feedback.
7. Copacul dorințelor: Nevoile și dorințele lui sunt ascultate și îndeplinite.

Și asta nu e tot! Încă te poți înscrie în TABERELE DE CONSTRUIRE 2024

Într-un colț fermecat al lumii, pe o insulă izolată, se deschide un portal către Academia eematico de Magie, unde îl vei întâlni pe profesorul Alfred și pe companionul său pufos, bufnița Fionn. Dacă esti o persoană plină de perseverență și mereu în căutare de soluții, dacă apreciezi prietenie și aventurile noi, atunci taberele eematico sunt locul potrivit pentru copilul tău sau pentru tine împreună cu el. Hai cu noi pe acest tărâm maigic, să descoperim secretele construcțiilor de anul acesta!!

Taberele reprezintă pentru copii oportunități pentru a-și testa și antrena abilitățile, pentru a-și explora și organiza valorile, pentru a-și descoperi și a-și accentua forțele, pentru a explora medii, oameni și situații noi și a se adapta la toate acestea!

Încă te poți înscrie în TABERELE DE CONSTRUIRE 2024

Te așteptăm alături de noi în taberele eematico și la prima școală de vară cu robotică, bricolaj, artă, programare, construire și sport!

Cu prietenie,

Ioana
în numele echipelor eematico și Small Academy

BreakingNews: Investim constant în educația STEAM

În luna martie și în prima săptămână din aprilie, Asociația eematico, Romanian-American Foundation și Fundația Bosch România au implementat împreună cluburile pilot din cadrul proiectului STEAM Clubs. Alături de echipele didactice din cluburile și palatele pentru copii din București, Câmpina, Călărași, Giurgiu, Horezu, Rm.Vâlcea, am realizat prima activitate STEAM bazat pe bricolaj și activități practice distractive.

Ne concentrăm pe această inițiativă de înființare a cluburilor STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică) în centrele comunitare pentru copii din România deoarece ne dorim să le oferim copiilor posibilitatea de a experimenta, de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu care încurajează curiozitatea, creativitatea și gândirea critică.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Suntem deschiși să îți povestim mai multe despre inițiativa noastră alături de Small Academy și  să venim în întâmpinarea nevoilor tale! Scrie-ne cum te putem ajuta!

Ne bucurăm întotdeauna când primim mesaje de la părinți, așa că dacă vrei să împărtăsești părerea ta cu noi, ne poți scrie oricând la hello@eematico.org sau o poți contacta pe Ioana prin whatsapp sau apel telefonic: 0725 850 723

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.