Duminica, 12 februarie, Ziua Magica la LET’S COFFEE, unde toate cafelele se vor transforma in donatii pentru bursele educationale ale copiilor cu cancer MagicEDU

0

Duminica, 12 februarie, vom avea Ziua Magica la LET’S COFFEE, unde toate cafelele se vor transforma in donatii pentru bursele educationale ale copiilor cu cancer MagicEDU, o inițiativă a Asociației Magic:

https://www.facebook.com/events/496156512682011

Si, dacă aveți nevoie de un zvâc la fapte bune, lăsați-vă inspirați de prietenul Vlad Pop care își pune toată inima în aceasta cauză.

Iar dacă vrei să contribui cu mai mult de o cafea, vei avea la dispoziție în coffee shop de o cutie pentru donații.

De asemenea, poți dona 2 euro dacă trimiți cuvântul BURSA prin sms la 8844.

DESPRE MAGICEDU

Cei mai mulți dintre copiii diagnosticați cu afecțiuni oncologice petrec foarte mult timp în spital. Tratamentul lor durează luni întregi, uneori ani. De aceea, ei nu mai pot merge la școală precum copiii normali, studiile sunt întrerupte, iar starea emoțională și fizică le este afectată.

Continuarea studiilor și întoarcerea la școală este dificilă și are nevoie de suportul colegilor, profesorilor și al familiei. Pentru că toate resursele materiale ale familiei se concentrează într-un singur punct – însănătoșirea celui mic – este nevoie de suport financiar.

Când mâncarea, hainele, cărțile și caietele devin produse de lux, MagicEDU vine în ajutor cu burse pentru continuarea educației.

Ce presupun bursele MagicEDU

Reintegrarea copilului la școală prin suport financiar printr-o bursă în valoare de 500 de lei, în fiecare lună, timp de un an;

Acoperirea cheltuielilor pentru rechizite școlare, cărți și pentru pregătirea la materii din care copiii susțin examenele de capacitate sau bacalaureat;

Susținerea tinerilor care urmează facultatea, în anumite cazuri.

Mai multe vezi pe: https://asociatiamagic.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.