”CEO Conference – Shaping the Future” face, la Cluj-Napoca, radiografia economică a anului 2023 și arată perspectivele anului 2024

0

Cei mai importanți lideri de business din Transilvania vor participa la ediția cu numărul 21 a acestui prestigios eveniment

București, România (16 noiembrie 2023): CEO Conference – Shaping the Future, cel mai important eveniment dedicat liderilor de afaceri, directorilor executivi, membrilor consiliilor de administrație, investitorilor și antreprenorilor va avea loc pe 22 noiembrie 2023, la hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca. 

Ajunsă la ediția cu numărul 21, conferința considerată cea mai relevantă pentru segmentul de top management al companiilor mari, își va axa dezbaterile pe realizarea radiografiei mediului economic românesc din anul 2023, precum și pe identificarea perspectivelor anului 2024. 

Pornind de la tema principală a conferinței care este Mastering the New Reality vor fi discutate și provocările cu care se confruntă companiile din România în actualul climat economic, social, tehnologic și legislativ.

Liderii invitați să vorbească la conferință vor discuta despre modul în care companiile pe care le conduc își vor calibra planurile de afaceri pentru anul 2024, în contextul modificărilor aduse legislației fiscale și a transformărilor accelerate determinate de tehnologie și de cerințele de sustenabilitate.

Evenimentul CEO Conference – Shaping the Future va include două paneluri de discuție, în care speakerii vor aborda problemele cheie cu care se confruntă companiile în această perioadă. 

09:00-11:00 PANEL: GESTIONAREA NOII REALITĂȚI – OPORTUNITĂȚI ȘI PROVOCĂRI ÎN PERMACRIZĂ

Dintre temele abordate:

 • Analiza anului 2023 și prognoze pentru 2024: Acțiuni în contextul incertitudinilor economice. 
 • Noile reglementări fiscale: Ce trebuie să facă liderii companiilor pentru a gestiona impactul asupra afacerii?
 • Cum va arăta mediul economic transformat de permacriză?
 • Sustenabilitate, productivitate și reziliență: Consolidarea operațiunilor și strategiilor de investiții pentru a răspunde cerințelor ESG.
 • Cum să atragi, să integrezi și să motivezi anagajatii din diverse generații pentru reziliența afacerii?
 • Cultura organizațională: Promovarea inovației și intrapreneurship-ului.

11:00-11:30 Pauză de cafea

11:30-13:30 PANEL: SUSTENABILITATE ȘI TRANSFORMARE

 • Cum va transforma Inteligența Artificială domenii precum Producție, Retail, Automotive, IT&C, Sănătate, Finanțe, Servicii?
 • Evitarea capcanelor din procesul transformării digitale: Adoptarea pașilor corecți și urmarea celor mai bune practici pentru succes.
 • Cum se construiesc ecosisteme de afaceri sustenabile și reziliente?
 • Inovarea și crearea de noi modele de afaceri prin valorificarea 5G și IoT.
 • Încorporarea tehnologiei în produse și servicii: Cum facem diferența într-un mod inteligent?
 • Menținerea unei legături strânse cu clienții: Abordări inovatoare în atragerea, reținerea și implicarea clienților.

13:30-14:30 Pauză de prânz

Lideri ai unor companii importante din România sunt vorbitori la cea de-a 21-a ediție a CEO Conference:

 • Florin Popa – Director, Orange Business România
 • Aurel Bernat – Executive Director Financial Institutions and Investor Relations, Banca Transilvania
 • Florin Frunză – Chief Executive Office, MET Romania Energy
 • Gabriel Biriș – Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL
 • Anda Marian – Head of Organizational Strategy, KornFerry EMEA 
 • Gabriel Pavel – Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia, FUJITSU
 • Alin Ioaneș – Chief Executive Officer, ROMBAT
 • Noemi Karacsonyi – Chief Executive Officer, SIMACEK Facility Services

Moderatorul conferinței va fi Marius Perșinaru, CEO, Antreprenor și Consultant Organizațional Strategic cu o experiență considerabilă în conducerea unor companii multinaționale, în România și în regiune.

„Credem că și de această dată conferința va oferi informații valoroase și soluții practice pentru a ajuta liderii companiilor să gestioneze cu succes provocările generate de mediul de afaceri în continuă schimbare”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Participarea la CEO Conference este o oportunitate pentru directorii generali și ceilalți membrii din conducerea companiilor. Aceștia vor putea face schimb de idei, împărtăși cele mai bune practici și asculta vorbitori cu experiență în conducerea unor companii de succes. Conferința le va oferi participanților oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business și pentru a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

Evenimentul este susținut de importanți Parteneri: Orange Business România, Biriș Goran SPARL, Strauss Romania, FUJITSU, Parapet, Met Romania Energy, Oscar Downstream, EnergoBit, Dent Estet.

Susținători ai CEO Conference sunt: Bandocracy, Ambasada Sustenabilității în Romania, Creative & Bright, DeLonghi, Kompass Romania, Asociația Firmelor Bihorene, RMKT, WEASWEB, Wise Money, Valoria Business Solutions.

Partenerii media includ: Agerpress, Cluj.com, Radio Transilvania, București Business, BZI, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Financial Market, Prahova Business, spatiulconstruit.ro, spotmedia.ro, Transilvania Business.

Doingbusiness.ro susține organizațiile care au grijă de oameni, de comunitățile locale și care au dezvoltat proiecte cu impact. Astfel ne bucurăm ca, împreună cu partenerii și participanții la evenimente să promovăm și să susținem cauzele unor organizații care au nevoie de suport: Ajungem mari, UIPath Foundation, Hospice Casa Speranței.

Conferința CEO Conference – Shaping the Future este dedicată exclusiv top executivilor, lideri ai marilor companii din România.

Înregistrările la eveniment sunt deschise și se pot face online la: www.ceoconference.ro

Pentru mai multe informații persoana de contact este Mădălina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro. 

Alăturați-vă conversației de pe rețelele sociale folosind următoarele hashtag-uri: #CEOConference2023, #Innovation, #Transformation, #EmergingTechnologies. #MasteringTheNewReality

Despre CEO Conference

CEO Conference este un eveniment premium care reunește directori de top, investitori, antreprenori și specialiști în inovare pentru a discuta cele mai recente tendințe și evoluții din industrie. Conferința oferă participanților o platformă pentru a face schimb de idei, a împărtăși cele mai bune practici și a interacționa cu experți de top în domeniu. Pentru mai multe informații vizitați: www.ceoconference.ro.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este agenția premium de marketing, comunicare și dezvoltare a afacerilor B2B care oferă servicii multimedia integrate la cele mai înalte standarde de calitate. Portalul Doingbusiness.ro este una dintre cele mai cuprinzătoare platforme de afaceri online din România și oferă acces la: studii și perspective asupra evoluțiilor economice, interviuri cu directori generali și lideri din industrie, cele mai importante știri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii românești, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. Conferința CEO – Shaping the Future este cel mai important eveniment pentru liderii de top din managementul afacerilor din România și este organizată de două ori pe an de către Doingbusiness.ro în parteneriat cu mari companii românești. Aflați mai multe pe: www.doingbusiness.ro.  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.