Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea de-a X-a ediție a Conferinței Omul din spatele unui profesor ne aduce în prim plan momentul de bilanț și evaluare, la finalul unui întreg an școlar în plină pandemie

0

Cea de-a X-a ediție a Conferinței Omul din spatele unui profesor ne aduce în prim plan momentul de bilanț și evaluare, la finalul unui întreg an școlar în plină pandemie.

Ne dorim să adcem în discuție tema evaluării școlare, atât pentru elevi, cât și pentru profesori, pe plan profesional și pe plan personal, pentru că cele două universuri nu pot fi tratate separat. Nu putem vorbi doar despre rezultate academice ci și despre sănătate emoțională și sănătate fizică. Sperăm ca instrumentele și metodele prezentare să vă inspire și să rămâneți cu o temă de gândire pentru vacanța de vară.

Vă invităm alături de noi să încheiem împreună acest an școlar din care am învățat multe lucruri. Să încheiem cu gânduri pozitive și cu speranța că lucrurile se vor așeza așa cum ne dorim. Vă invităm să discutăm despre toate acestea și despre cum putem trece la următorul nivel în ceea ce privește activitatea la clasă în anul școlar 2021-2022, pe 12 iunie, de la ora 11:00, online, pe ZOOM. Invitații Conferinței urmează să fie anunțați.

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al Asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice ce susțin procesul de învățare continuă a profesorilor.

Invitații la conferință sunt (urmează să mai anunțăm al 4-lea speaker):

Monica Mocanu , Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu”, Buzău

Teodor Nițu, Școala Internațională Seisen, Tokio

Florentina Pavăl, Colegiul Național „Nicu Gane”, Fălticeni

Conferinţa face parte din programul asociaţiei PlaYouth – “Împreună educăm Generaţii” în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice.Toţi profesorii vor primi adeverinţă de participare.

Intrarea este în valoare de 39 de lei, pentru că ne dorim ca toți cei care vor să intre online să își asume cu responsabilitate că vor participa la eveniment. Bilete, aici: https://eventbook.ro/other/bilete-omul-din-spatele-unui-profesor-evaluarea-rezultatelor-scolare

PlaYouth este asociația care aduce jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa şi părinţii, într-un mediu primitor, călduros şi vesel. Organizăm ateliere, cursuri, evenimente și petreceri pentru copiii, dar și pentru copii și părinți. În ultima perioadă ne-am orientat și către profesori, cărora le oferim experiențe de învățare, pliate pe nevoile lor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.