Căutăm Expert dezvoltare curriculum educație remedială pentru nivel gimnaziu (Matematică/ Limba română) pentru București

0

Contract: Contract de cesiune (Drepturi de autor)

Perioadă determinată: 7 luni (iunie-decembrie 2023)

Program: Activitate remote și program flexibil

Selectăm 6 experți dezvoltare curriculum educație remedială pentru nivel gimnaziu (3-matematică, 3-limba română) care să se alăture echipei noastre în dezvoltarea unui curriculum remedial de matematică, respectiv limba română, pentru elevi cu decalaj de nivel și învățare.

Dacă ești un profesor sau o profesoară dedicat(ă) și implicat(ă), care a lucrat pe recuperare de cunoștințe și ai avut rezultate care au făcut diferența pentru elevii tăi, dă-ne de știre!

Responsabilități principale:

 • Dezvoltarea unui curriculum remedial pentru predarea Matematicii și a Limbii române în ciclul gimnazial
 • Conceperea unui conținut de predare și învățare incluziv și inovator, conform programei curriculare existente, adaptat nevoilor specifice de învățare ale elevilor cu decalaj de nivel și rezultate școlare scăzute
 • Colaborarea cu echipa proiectului și experții de curriculum la realizarea unui manual de matematică/limba română, după caz, adresat elevilor de clasele V-VIII cu nevoi educaționale remediale, pentru a menține coerenta și relevanța programului curricular
 • Cooperarea cu echipa de curriculum pentru a asigura materialului o abordare psihopedagogică unitară, aplicabilă și eficientă, cu rezultate evidente de învățare a matematicii, respectiv limbii române.

Candidatul ideal:

 • Calificarea de profesor (diploma de licență în domeniul Matematică/Litere) și activitate didactică de cel puțin 10 ani în învățământul gimnazial
 • Experiență dovedită în procese și proiecte de educație remedială pentru nivelul gimnazial constituie un avantaj
 • Experiență în dezvoltarea de materiale didactice atractive, adaptate nevoilor și ritmului de învățare al copiilor cu dificultăți în învățare, care să aibă în vedere diversitatea factorilor care pot influența reușita sau nereușita școlară (factori pedagogici, psihologici, socio-economici)
 • Înțelegere solidă în metodica predării Matematicii/Limbii române (numerație, literație) și facilitarea învățării pentru elevii cu decalaj de nivel educațional și dificultăți în învățare
 • Certificări relevante în domeniul educației și predării (cls. V-VIII), constituie un avantaj
 • Certificarea de formator și experiența în formare reprezintă un avantaj
 • Abilități excelente de comunicare și colaborare pentru a lucra eficient în echipă.

Beneficii:

 • Venituri aferente Contract drepturi de autor
 • Implicarea într-o activitate provocatoare care stimulează o abordare pedagogică creativă și eficientă
 • Publicarea materialului menționând numele autorilor și ISBN; drepturile de autor vor aparține organizației
 • Lucrul în echipă și noi perspective de colaborare
 • Pilotarea materialului remedial în mediul rural și pentru alte categorii dezavantajate cu nevoie de intervenție în prevenirea abandonului școlar.

Dacă crezi că îndeplinești aceste cerințe și ești motivat(ă) să contribui la îmbunătățirea procesului de învățare pentru elevii cu nivel educațional scăzut, te invităm să aplici pentru poziția de Expert dezvoltare curriculum educație remedială pentru nivel gimnaziu (Matematică/ Limba română).

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV însoțit de o scrisoare de intenție până la data de 16.06.2023, la adresa de e-mail: monalisa.ciorac(at)concordia.org.ro. Vă rugăm menționați în subiectul mesajului: Expert dezvoltare curriculum educație remedială pentru nivel gimnaziu – Matematică/Limba română (după caz).

Vor fi contactate numai persoanele care îndeplinesc cerințele menționate și sunt selecționate pentru interviu. Pentru detalii suplimentare puteți suna la Monalisa Ciorac | T +40 724 211 581.

CONCORDIA este o organizație care protejează copiii de orice formă de abuz sau comportamente inadecvate și are o politică funcțională de protecție a copilului.

Este strict interzis abuzul fizic și psihologic și neglijarea copiilor și tinerilor beneficiari ai organizației! Angajatul/a va respecta cu strictețe Politica de Protecție a Copilului a Organizației și Codul său de Conduită, în caz contrar el/ea va suporta consecințele prevăzute în Regulamentul de ordine interioară al organizației, Codul Muncii sau Codul penal, în funcție de rezultatele investigațiilor realizate intern sau de către autoritățile de aplicare a legii.

Aplicând pentru aceste poziții, sunteți de acord că datele transmise să fie procesate în vederea realizării selecției. Mai multe detalii privind politica de confidențialitate găsiți aici.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.