Ai visat mereu să faci pasul de la start-up la scale-up? Este timpul să îți pui afacerea în lumină!

0

Fie că vrei să fii în audiență sau chiar să-ți prezinți propria afacere, înscrie-te acum și pregătește-te pentru o zi plină de idei și conexiuni valoroase:

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile!

Evenimentul anual este inițiat de Asociatia Nationala a Antreprenorilor în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat (CONAF), PROEDUS, susținut de Catalyst Romania și #ROPEA, sponsorizat de Proud Partner OMV Petrom și Partner Delgaz Grid.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.