­čôî­čĹë S├ómb─ât─â, 30 iulie: HackDay #42

0

Code the Heat Away // Online Edition

E cald, cald, cald! Din fericire, la edi╚Ťia lunii iulie de Hack Day po╚Ťi coda pentru Rom├ónia din orice loc r─âcoros dore╚Öti.

Hai al─âturi de noi s├ómb─ât─â pe 30 iulie la Hack Day #42, edi╚Ťie online, s─â mai construim un pas de autostrad─â digital─â pentru societatea noastr─â! Afl─â mai multe informa╚Ťii ╚Öi ├«nscrie-te aici.

Avem multe solu╚Ťii la care po╚Ťi contribui ╚Öi ├«n aceast─â lun─â ├«n programul Tech for Social Good. Cod─âm pentru accesul elevilor la activit─â╚Ťi care s─â le ajute dezvoltarea personal─â. Pentru profesori care au la ei ╚Öi un bagaj de soft skills atunci c├ónd intr─â ├«n clas─â. Pentru siguran╚Ťa conferit─â de un plan ├«n caz de urgen╚Ť─â ╚Öi informa╚Ťii privind cl─âdirile cu risc seismic din rom├ónia. Pentru date deschise, un principiu drag ╚Öi nou─â ╚Öi vou─â.

Concret, vom consolida urm─âtoarele proiecte: ╚ścoala de Participare Civic─â: ca cei mici s─â ╚Ötie ╚Öi s─â participe la toate activit─â╚Ťile dedicate lor, De Urgen╚Ť─â: ca noi to╚Ťi s─â fim mai preg─âti╚Ťi la urm─âtorul cutremur, Teacher Workout: ca profesorii s─â-╚Öi poat─â dezvolta soft skills, Data Portal: ca s─â avem acces la date deschise, Bulina Ro╚Öie: ca s─â ╚Ötim care sunt cl─âdirile cu risc seismic ╚Öi cum le putem consolida.

Vei g─âsi repository-urile de GitHub preg─âtite cu taskuri de development ╚Öi pe cineva gata s─â te ajute s─â contribui la schimbarea pe care o a╚Ötept─âm de mult─â vreme. Po╚Ťi rezolva un task, cinci sau 100, totul ╚Ťine de tine.

Ne vedem cur├ónd, online, pe Slack! P├ón─â atunci, cum am ajuns la edi╚Ťia #42 a frumoasei noastre c─âl─âtorii pentru digitalizare ├«mpreun─â, recomandarea de lectur─â a acestei luni de var─â este: The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Surprinz─âtor, ╚Ötim!

├Ämpreun─â PUTEM muta mun╚Ťii. Sau putem digitaliza Rom├ónia. Orice commit conteaz─â!

Înscrieri HackDay#42

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informa╚Ťie ╚Öi educa╚Ťie pozitiv─â, Rom├óniaPozitiv─â.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre Rom├ónia de la peste 30 de autori ╚Öi colaboratori ├«nc─â din 2006. Sus╚Ťinem ╚Öi programe educa╚Ťionale ├«n diverse tematici ╚Öi am lucrat cu peste 10 000 de participan╚Ťi ├«n ultimii 20 de ani. La acest cont de autor public─âm articole, comunicate de pres─â, opinii ╚Öi imagini pe care le primim de la colaboratori ╚Öi parteneri, dar select─âm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim s─â promov─âm pe platforma noastr─â. De Bine despre Rom├ónia.

Comenteaz─â

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.