Zone pietonale noi in Bucuresti. Pietonal de la Piata Romana la Palatul Parlamentului

0

Planuri extrem de frumoase pentru Bucureşti! Autorităţile locale propun un plan de reorganizare a traficului în Capitală. Parte a acestui plan este şi crearea unor zone pietonale noi. Traseul străzilor pietonale va pleca de la ASE din Piaţa Romană şi va ajunge în Piaţa Revoluţiei prin Calea Victoriei, Centrul Istoric către Calea Moşilor, Sfânta Vineri şi va ajunge la Parlament.

Străzile şi bulevardele cuprinse în acest perimetru vor avea în marea lor majoritate sensuri unice, piste pentru biciclişti şi zone pietonale, potrivit gandul.info

Sperăm să vedem în realitate măcar o parte din acest plan…

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează