Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei și discount-uri de 50%

0

Sâmbătă, 15 iunie 2024, între orele 11:00 şi 15:00, Fundaţia Calea Victoriei îşi deschide porţile pentru voi.

Ziua Porţilor Deschise este o ocazie nemaipomenită pentru pasionaţii de artă şi cultură din Bucureşti, dar şi pentru cei care sunt din alte oraşe, să-i cunoască pe lectorii Fundaţiei Calea Victoriei şi să vadă sediul unde ne desfășurăm activitatea zi de zi, o superbă vilă Art-Deco, din Bulevardul Dacia 78.

Vor avea loc demo-uri gratuite, atât fizic, cât și online, Live pe Zoom, şi o super promoție pentru Şcolile de Vară din iunie, iulie și august.

În perioada 15 – 22 iunie, cine achiziționează una dintre școlile de vară, se poate înscrie la a doua plătind doar jumătate din prețul afișat. Promoția este valabilă pentru toate școlile de vară, iar discount-ul se aplică la cursul cel mai ieftin.

Cele 13 demo-uri gratuite susţinute de lectorii noştri îţi oferă posibilitatea să vezi cum se desfăşoară cursurile şi şcolile de vară, cu teme precum: Istorie, Design Interior, Comunicare, Istoria religiilor, Antichitatea Greacă, Filosofie, Art Terapy, Stare de bine și Dezvoltare Personală, Teatru și Folclor.

Participarea la demo-urile gratuite se face pe bază de înscriere la adresa contact@victoriei.ro, menţionând numele participantului şi al demo-ului ales. Locurile sunt limitate.

Te întâmpinăm cu delicioasele prăjituri protugheze Pastel de Nata și cu suc răcoritor de lămâie, iar de la ora 15:00 ne bucurăm de un moment muzical de excepție, prezentat de tinerii bursieri din programul „Tinere Talente” susținut de Fundația Regală Margareta a României.

 

PROGRAMUL „ZIUA PORŢILOR DESCHISE 2024”

Ora 11:00

Demo fizic: Simboluri și amulete protectoare – cu Cristian Vechiu, doctor în Teologie şi Studii Religioase

Demo fizic: Ce nu știi despre Antichitatea Greacă? – cu Arina Gheorghiță, profesor & artist plastic

Demo online: Istorii de amor în muzee imaginare: tablou flamand, c. 1630 – cu Cosmin Ungureanu, curator de artă europeană

Demo online: Fă-ți vocea auzită și ascultată! – cu Julia Nagy, jurnalist

 

Ora 12:00 

Demo fizic: Cum să fii din ce în ce mai fericit – cu Alina Costache, psiholog clinician & psihoterapeut

Demo fizic: Design interior pentru o stare de bine – cu Adriana Maria Popescu, designer

Demo online: O călătorie în Parisul Art Nouveau – cu Monica Neațu, istoric

Demo onlineSecretele marelui filosof Aristotel – cu Laura Ghinea, doctor în filosofie

 

ORA 13:00

Demo fizic: Poezia numelui tău:o scurtă călătorie terapeutică – cu Carmen F. Ioniță, psihoterapeut & poet, și Adrian David, data scientist & poet

Demo fizic: Arta ca terapie – cu Alin Comșa, trainer

Demo online: Creștere, vitalitate, conectare cu corpul: meditație pentru wellbeing – cu Andreea Ionescu, coach & trainer

 

Ora 14:00

Demo fizic: Exerciții teatrale comice – cu Adelaida Zamfira (Costache), actriţă & regizor

 Demo online: Ajutoare magice în basme: De la Sfânta Duminică la cocoșul moșului – cu Antoaneta Olteanu, entolog & profesor universitar

Ora 15:00 – MOMENT MUZICAL

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.