Ziua Internationala a Batailor cu Perne / 3 Aprilie 2010

1

Hehe! Aveţi poftă de o bătaie? O bătaie zdravănă cu perne?! Acum aveţi oficial ocazia! 3 aprilie este International Pillow Fight Day – Ziua Internaţională a Bătăilor cu Perne! Noi am aflat de la liberinmiscare.ro care a aflat de la dordeduca.ro! Trimite şi tu mai departe sfoară în ţară pentru bătaia cu perne! Dacă eşti în Bucureşti în 3 aprilie vino la Universitate la fântână!

„Daca vreti sa va sitit bine, sa va readuceti aminte de bataliile fioroase din patul copilariei, sa vedeti cum sar fulgii in jurul vostru – haideti La Fantana din Piata Universitatii din Bucuresti, pe 3 Aprilie la ora 15:00. Aveti nevoie de suport logistic: una sau mai multe bucati de perna pline cu fulgi (pentru efectul zapada sau bulgarash).

Daca vreti sa iasa o chestie traznita rau, aduceti-va cat mai multi prieteni (de care va place si de care nu va place asa de mult) si aveti ocazia sa va rezolvati micile frecushuri pe loc 🙂 Daca vreti sa vederi in cate si care orase din lume se va intampla acelasi lucru in acelasi timp (o nebunie!) accesati pillowfightday.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.