Workshop Dezvoltarea Organizațională – Cum să lucreze în favoarea ta

0

Workshop Cultura OrganizationalaDezvoltarea organizațională are loc în mod continuu, fie că o planifici sau nu. Organizația se schimbă atunci când apar membri noi, atunci când creezi structuri pentru proiecte sau strategii noi sau pur și simplu pe măsură ce echipa se maturizează. Vrem să te ajutam să planifici eficient schimbările realizate în organizație, astfel încât noua structură și cultura să lucreze în favoarea ta și a obiectivelor voastre.

Pentru asta am dezvoltat un workshop de Dezvoltare Organizațională susținut de practicieni cu multă experiență în domeniu. Workshopul este menit să-ți ofere o primă perspectivă asupra subiectului Dezvoltării Organizaționale și să te încurajeze să-i descoperi complexitățile.

Locație și înscriere

Workshop-ul va avea loc pe 15 noiembrie, în Bucuresti, la sediul Maastricht School of Management (Str. Puțul lui Zamfir, nr 36, sector 2). Programul este împărțit în 2 sesiuni, între orele 10 și 14. Datorită naturii workshop-ului, el se adresează în principal președinților și/sau managerilor de HR din organizații non-guvernamentale, în calitate de lideri sau facilitatori ai proceselor de schimbare organizațională.

Înscrierea se poate face până pe 10 noiembrie prin completarea acestui formular. Selecția celor 35 de participanți se va face în urma motivației pentru a participa la eveniment și urmărind ca persoanele selectate să corespundă profilului descris mai sus. Taxa de participare este de 30 de lei/persoană și se va plăti la intrarea în sala de seminar. Informații suplimentare despre conținutul workshop-ului, speakeri, program și locatie pot fi găsite aici.

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.