We Did It, Romania! Rezultate partiale de la Marea Curatenie din 25 septembrie!

0

Pana la aflarea vestilor oficiale de la Let’s Do It, Romania am parcurs si noi cele cateva articole publicate dupa desfasurarea celui mai mare proiect de voluntariat din Romania.
Se pare ca peste 150.000 de voluntari din intreaga tara  au participant la actiunea de curatenie, potrivit articolului scris de EVZ.  S-au strans aproximativ 187.000 de saci de gunoaie, potrivit Agerpres.

Interesanta este si distributia voluntarilor pe zone ale tarii. Campionii sunt voluntarii din judetul Brasov cu peste 11 000 de participanti. Clujul este pe locul doi – la mica distanta dupa Brasov, in vreme ce Maramuresul a mobilizat 10 000 de oameni.
Pana la vestile oficiale din partea organizatorilor, citim nu cu putina mandrie cuvintele scrise pe prima pagina a site-ului oficial al proiectului: Va multumim tuturor, pentru ca ati crezut, pentru ca ne-ati sustinut in tot acest timp, pentru ca ati facut curatenie impreuna cu noi. In toata tara, intr-o singura zi! We Did It, Romania!

via lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează