Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Watumi Festival & Fringe, Brasov / iulie 2010

3

La Brasov se pregateste editia 2010 a evenimentului Watumi Festival & Fringe. In prima parte a lunii iulie Brasovul este capitala romaneasca a teatrului in strada! Muzica, filmul, artele vizuale, arta urbana sunt ingredientele de la Watumi 2010!

Pe perioada celor 5 zile de desfasurare ale festivalului, Watumi Festival & Fringe va transforma spatiul public intr-o imensa scena artistica acoperind urmatoarele sectiuni:

• Teatru si Teatru de strada (desfasurat atat in locatii clasice, cat si in locuri neconventionale sau spatii deschise)
• Muzica
• Film (scurt metraj, documentar si animatie)
• Arte vizuale (pictura, fotografie, instalatii, ilustratie, banda desenata, etc)
• Arta urbana
• Design de obiect/Handmade
• Arta pentru copii

Sectiunea Fringe

Au inceput inscrierile artistilor in sectiunea Fringe, care vor avea loc pana pe 30 aprilie 2010.

Sectiunea Fringe reprezinta un spatiu deschis al artelor, pe care artisti profesionisti si debutanti sunt invitati sa il transforme intr-o sarbatoare dedicata creativitatii. Fringe-ul se va remarca printr-un cadru viu, experimental, in care se intalnesc artisti plastici, actori, muzicieni, artizani, acrobati, fotografi, comedieni, mimi, dansatori, etc.

Artistii prezenti la WFF in sectiunea Fringe in 2010 vor reconstitui la Brasov, in perioada celor 5 zile de festival, propriul lor univers estetic.
Daca esti artist, te asteaptam sa vii cu tot curajul si libertatea ta de exprimare.
Si mai ales daca esti spectator, te asteptam sa vii sa te bucuri de arta in multiplele ei forme si  manifestari.

Sectiunea Festival

WFF, prin sectiunea de Festival, invita in Romania artisti straini in premiera, artisti cu o voce noua si curajoasa, artisti care reflecta, prin ceea ce creeaza, framantarile si idealurile unei generatii noi.

Artistii invitati in Festival pot deveni un model si o sursa de inspiratie pentru debutantii romani din Fringe. Sunt artisti cu o viziune originala si cu o energie creativa care le-a permis sa depaseasca obstacole cu care se confrunta artistii din toate timpurile. Au creat companii sau trupe independente si au reusit sa se impuna fara compromisuri in plan artistic. Ei vor sustine ateliere si dezbateri prin care sa transmita nu numai experienta, dar si pasiunea lor pentru meserie.

Watumi Festival & Fringe este un eveniment anual care se inscrie in circuitul international al festivalurilor de Fringe, dintre care cele mai cunoscute sunt cele de la Edinburgh (Scotia), Adelaide (Australia), Avignon (Franta) si Dublin (Irlanda).

Mai multe informatii despre Watumi 2010 pe site-ul oficial al evenimentului.

Inscrieri la Watumi 2010 la acest link.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.