Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa fii fotograf oficial la Bike Fest?

0

 Cautam Fotograf Oficial pentru Bike Fest !

Toti fotografii amatori sunt invitati sa participe la aceasta competitie. Nu conteaza ce marca este aparatul de fotografiat sau ce tehnici folosesc. Important este sa fie pasionati de imagini, oameni si actiune. Cele mai reusite fotografii vor fi expuse in cadrul unui eveniment special la Roaba de cultura si vor fi premiate cu aparate foto compacte si performante, perfecte pentru iesirile in natura.

Cei ce doresc sa participe ar trebui sa stie urmatoarele :

Competitia se desfasoara in doua etape ;

Prima etapa se desfasoara in perioada 7-23 septembrie iar a doua in perioada 29-30 septembrie;

Participantii trebuie sa publice 5 fotografii cu tema “Bucurestiul pe bicicleta” pe pagina personala de Facebook si sa acceseze www.ivelo.ro/BikeFest, sectiunea “Inscrie-te”, sa  completeze formularul cu datele sale – toate detaliile concursului pot fi gasite pe website-ul oficial Bike Fest :

www.ivelo.ro/bikefest/concurs-fotograf-oficial;

Juriul competitiei va puncta albumele de fotografii si va desemna cei zece fotografi oficiali ai evenimentului care vor imortaliza cele doua zile de Bike Fest.

Dupa eveniment, fiecare dintre cei 10 castigatori trimit un album cu minim 80 – maxim 100 de fotografii reprezentative

Juriul competitiei va alege cate 10 fotografii per participant pentru a realiza expozitia foto “Bike Fest 2012 in 100 de imagini” ce va avea loc la Roaba de Cultura – parcul Herastrau, pajistea Pescarus, pe 7 octombrie.

In cadrul evenimentului vor fi anuntati cei trei castigatori ai competitiei.

Premiile concursului sunt oferite de Nikon Romania si constau in aparate foto de ultima generatie

Locul I: 1 aparat foto Nikon COOLPIX AW 100

Locul II: 1 aparat foto Nikon COOLPIX L610

Locul III: 1 aparat foto Nikon COOLPIX S3300

Pentru Regulamentul complet al competitiei si inscriere, accesati: www.ivelo.ro

Bike Fest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Bike Fest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul Primaria Municipiului Bucuresti, ALPAB, Nomad, Portocala Mecanica, BitaColor, Skirt Bike, Asociatia ROI si Freerider.

Parteneri media : Radio Guerrilla, Romania Libera, Romania Libera Verde, Academia Catavencu, casamea.ro, modista.ro, Unica, ele.ro, Xtrem.ro, mbike.ro, 121.ro, Mayra.ro, Bucuresteni.ro, Inparc.ro, DivaHair, Qbebe, Cutezatorii, Calendar Evenimente, Copilul.ro, Urbankid, Askmen, Vedeta, Business24, Romania Pozitiva, Men’s Health, Webcultura si b365.ro. Eveniment recomandat de Ziare.com 

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.