Vrei sa ajuti Timishort Film Festival?

1

TIMISHORT FILM FESTIVAL / 5 – 9 mai 2010, Timisoara, editia a II-a

Vrei sa faci parte din echipa de organizare la TIMISHORT FILM FESTIVAL 2010?
Iata ce ai putea face…

Inainte de festival (pana in 5 mai 2010):
– Organizare (de toate): distributie materiale promotionale, pregatirea conferintei de presa, amenajare locatii…
– Traducere subtitrari
– Documentare: urmarire aparitii in presa si online…

In timpul festivalului (5 – 9 mai 2010):
– Info Point la centrala festivalului: relatii cu publicul, pregatire si administrare mape participanti/invitati, administrare badge-uri, materiale promotionale Timishort, liste contacte, consumabile…
– Asistenti locatie: responsabili de cinematograf, party-support person…
– Editare Foaia de Festival: administrare material informativ, productie de text, layout, design…
– Guest management: asistenta participanti si invitati
– Documentare festival: documentare FOTO-VIDEO, urmarire aparitii in presa si online…

Dupa festival… ne strangem „jucariile”, incheiem socotelile.

Daca iti plac filmele, iti place sa socializezi, vrei sa-ti exersezi engleza, esti amator de noi experiente si distractii sau pur si simplu ai ceva timp liber si vrei sa dai o mana de ajutor, trimite-ne un e-mail pana marti, 20 aprilie 2010, la andra@timishort.ro cu cateva informatii despre tine:
– date personale (nume, prenume, localitatea de resedinta, telefon mobil, e-mail, data nasterii)
– ce limbi straine cunosti si la ce nivel
– daca ai carnet de sofer (masina?) si de cand
– ce activitate/activitati din cele propuse te-ar interesa si de ce
– ce inseamna pentru tine activitatea de voluntariat si cum a fost experienta ta ca voluntar de pana acum (daca este cazul)

Iti multumim ca ne sustii!

Timishort-istii

Timishort Film Festival
May 5 – 9, 2010
www.timishort.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.