Vrei sa ajungi mai repede la birou?

1

LATER EDIT: 3 MAI 2010

Poze si comentarii despre evenimentul din 29 aprilie AICI.

Te-ai saturat de traficul care ingreuneaza circulatia pe drumurile publice din Bucuresti? Vrei sa ajungi mai repede la birou? Daca raspunsul la aceste intrebari este afimativ, atunci fii unul dintre cei care promoveaza mersul pe bicicleta la birou!

Cu totii stim ca pentru a fi biciclist in Bucuresti e nevoie de mult curaj. Trebuie sa te feresti de masini, de gropi si de nebunia din trafic. A venit insa timpul ca acest lucru sa se schimbe.

De aceea, o echipa de voluntari din cadrul Junior Chamber International (JCI) Bucuresti demareaza proiectul “Business pe bicicleta”, menit sa promoveze mersul pe bicicleta ca alternativa la alte mijloace de transport, atat  pentru deplasarea in scopuri de business cat si in scop personal.

Proiectul nostru vine si in sprijinul initiativelor Primariei Capitalei si Administratiei Metrorex de promovare a mersului pe bicicleta prin imbunatatirea infrastructurii de transport.

Astfel, pentru a atrage in atentia cetatenilor aceasta alternativa “eco” de deplasare, am invitat un numar mare de oameni de afaceri in tinuta business sa participe la o parada pe bicicleta, pe traseul Piata Victoriei – Parcul Herastrau.

Unde?
Punctul de intalnire este Piata Victoriei in fata Muzeului de Geologie. Pentru cei care nu au bicicleta sau le este incomod sa vina cu ea la punctul de plecare partenerii nostri de la Green Revolution pun la dispozitie gratuit biciclete. Evenimentul va incepe cu o discutie cu presa si o sesiune de networking intre participanti. Traseul se va incheia cu micul dejun la terasa Promenade din Parcul Herastrau.

Cand?
29 Aprilie 2010, intre orele 08.30 – 10.30 AM.

Echipa de voluntari care sustin proiectul:

Claudia Chereches-parteneriate

Adrian Gavanescu-coordonare si prezenta online

Cristina Lucaciu-participanti

Tudor Maxim-fondator proiect

Iulia Niculae-sponsori

Adelina Bortan-comunicare si PR

Catalina Murariu-PR

PS: RomaniaPozitiva pedaleaza si sustine proiectul “Business pe bicicleta”!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.