Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei sa ajungi mai repede la birou?

1

LATER EDIT: 3 MAI 2010

Poze si comentarii despre evenimentul din 29 aprilie AICI.

Te-ai saturat de traficul care ingreuneaza circulatia pe drumurile publice din Bucuresti? Vrei sa ajungi mai repede la birou? Daca raspunsul la aceste intrebari este afimativ, atunci fii unul dintre cei care promoveaza mersul pe bicicleta la birou!

Cu totii stim ca pentru a fi biciclist in Bucuresti e nevoie de mult curaj. Trebuie sa te feresti de masini, de gropi si de nebunia din trafic. A venit insa timpul ca acest lucru sa se schimbe.

De aceea, o echipa de voluntari din cadrul Junior Chamber International (JCI) Bucuresti demareaza proiectul “Business pe bicicleta”, menit sa promoveze mersul pe bicicleta ca alternativa la alte mijloace de transport, atat  pentru deplasarea in scopuri de business cat si in scop personal.

Proiectul nostru vine si in sprijinul initiativelor Primariei Capitalei si Administratiei Metrorex de promovare a mersului pe bicicleta prin imbunatatirea infrastructurii de transport.

Astfel, pentru a atrage in atentia cetatenilor aceasta alternativa “eco” de deplasare, am invitat un numar mare de oameni de afaceri in tinuta business sa participe la o parada pe bicicleta, pe traseul Piata Victoriei – Parcul Herastrau.

Unde?
Punctul de intalnire este Piata Victoriei in fata Muzeului de Geologie. Pentru cei care nu au bicicleta sau le este incomod sa vina cu ea la punctul de plecare partenerii nostri de la Green Revolution pun la dispozitie gratuit biciclete. Evenimentul va incepe cu o discutie cu presa si o sesiune de networking intre participanti. Traseul se va incheia cu micul dejun la terasa Promenade din Parcul Herastrau.

Cand?
29 Aprilie 2010, intre orele 08.30 – 10.30 AM.

Echipa de voluntari care sustin proiectul:

Claudia Chereches-parteneriate

Adrian Gavanescu-coordonare si prezenta online

Cristina Lucaciu-participanti

Tudor Maxim-fondator proiect

Iulia Niculae-sponsori

Adelina Bortan-comunicare si PR

Catalina Murariu-PR

PS: RomaniaPozitiva pedaleaza si sustine proiectul “Business pe bicicleta”!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.