VOTEAZĂ proiectul de construcție ”Traseul Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare”

2

Proiectul de construcție ”Traseul Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare” al Fundaţiei ADEPT Transilvania este în competiția ”proiectelor verzi europene” organizată de EOCA

Fundația ADEPT Transilvania participă, în perioada 14 martie-28 martie 2013, cu Proiectul de construcție al ”Traseului Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare” în competiția ”proiectelor verzi europene” organizată de EOCA (European Outdoor Conservation Association). Este de reamarcat faptul că, proiectul Fundației ADEPT Transilvania  reușit să intre în competiție, acesta fiind singurul proiect românesc.

Proiectul are ca scop dezvoltarea traseului de biciclete Sighișoara –Târnava Mare prin construirea a încă 15 km, traseu care cuprinde și creează circuitul prin satele Viscri, Bunești, Criț și Mesendorf.

Proiectul a fost demarat acum 2 ani și are ca obiectiv dezvoltarea în zonă a unui traseu pe o distanță totală de 80 de km, la construirea acestuia participând în mod activ atât localnicii cât și voluntarii fundației ADEPT Transilvania. Structura traseului Sighișoara –Târnava Mare urmărește păstrarea și dezvoltarea interdependenței celor 8 sate, obiectivelor istorice, sit-urilor istorice protejate UNESCO, a fermierilor și turistilor pasionați de zestrea naturala a Transilvaniei, de comunitățile rurale și de spațiul cultural specific zonei Sighișoara-Târnava Mare.

Participând interactiv, prin votul nostru, vom contribui alături de echipa Fundația ADEPT Transilvania la continuitatea proiectului care are ca scop menținerea împreună și susținerea comunităților din zonă care au 5 școli, 70 de afaceri locale de turism ”verde” și sute de familii de fermieri și mici producători din zonă.

Singurul proiect românesc din competiția EOCA al echipei Fundației ADEPT Transilvania, recunoscută pe plan internațional pentru expertiza sa profesională și implicarea totală în dezvoltarea zonei Târnava Mare, merită susținut necondiționat și trebuie doar să votăm pe site-ul competiției: www.outdoorconservation.eu.

discover_tarnava_mare_facebook_timeline_mountain_bike_trail

ADEPT este puntea de legătură între expertiza din România și cea europeană pentru activități inovatoare de conservare a naturii și de dezvoltare rurală, strâns legate de bunăstarea comunităților locale si pastrarea resurselor naturale si culturale din Transilvania.

www.fundatia-adept.org
www.discovertarnavamare.org

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează