VOTEAZĂ proiectul de construcție ”Traseul Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare”

2

Proiectul de construcție ”Traseul Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare” al Fundaţiei ADEPT Transilvania este în competiția ”proiectelor verzi europene” organizată de EOCA

Fundația ADEPT Transilvania participă, în perioada 14 martie-28 martie 2013, cu Proiectul de construcție al ”Traseului Mountain bike zona Sighișoara –Târnava Mare” în competiția ”proiectelor verzi europene” organizată de EOCA (European Outdoor Conservation Association). Este de reamarcat faptul că, proiectul Fundației ADEPT Transilvania  reușit să intre în competiție, acesta fiind singurul proiect românesc.

Proiectul are ca scop dezvoltarea traseului de biciclete Sighișoara –Târnava Mare prin construirea a încă 15 km, traseu care cuprinde și creează circuitul prin satele Viscri, Bunești, Criț și Mesendorf.

Proiectul a fost demarat acum 2 ani și are ca obiectiv dezvoltarea în zonă a unui traseu pe o distanță totală de 80 de km, la construirea acestuia participând în mod activ atât localnicii cât și voluntarii fundației ADEPT Transilvania. Structura traseului Sighișoara –Târnava Mare urmărește păstrarea și dezvoltarea interdependenței celor 8 sate, obiectivelor istorice, sit-urilor istorice protejate UNESCO, a fermierilor și turistilor pasionați de zestrea naturala a Transilvaniei, de comunitățile rurale și de spațiul cultural specific zonei Sighișoara-Târnava Mare.

Participând interactiv, prin votul nostru, vom contribui alături de echipa Fundația ADEPT Transilvania la continuitatea proiectului care are ca scop menținerea împreună și susținerea comunităților din zonă care au 5 școli, 70 de afaceri locale de turism ”verde” și sute de familii de fermieri și mici producători din zonă.

Singurul proiect românesc din competiția EOCA al echipei Fundației ADEPT Transilvania, recunoscută pe plan internațional pentru expertiza sa profesională și implicarea totală în dezvoltarea zonei Târnava Mare, merită susținut necondiționat și trebuie doar să votăm pe site-ul competiției: www.outdoorconservation.eu.

discover_tarnava_mare_facebook_timeline_mountain_bike_trail

ADEPT este puntea de legătură între expertiza din România și cea europeană pentru activități inovatoare de conservare a naturii și de dezvoltare rurală, strâns legate de bunăstarea comunităților locale si pastrarea resurselor naturale si culturale din Transilvania.

www.fundatia-adept.org
www.discovertarnavamare.org

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.