Voteaza cel mai bun proiect social studentesc la Social Impact Award Romania!

0

Social Impact Award este un program destinat antreprenorilor sociali aspiranti din randul studentilor.

Participantii sunt sprijiniti sa identifice si sa conceptualizeze idei de proiecte cu impact in societate sau in mediul inconjurator.

Cele 11 proiecte finaliste sunt acum prezentate pe site printr-un video scurt iar cel mai bun proiect votat de voi va castiga €2000 si 3 luni de membership in HUB Bucuresti.

Voteaza pana pe 12 Mai / socialimpactaward.net/projects/romania

 

votare SIA 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează