Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VINO la cel mai mare festival de operă în aer liber: Opera Nights la Deva și Hunedoara

0

Liber la bilete la cel mai mare festival de operă în aer liber – Opera Nights

Opera Nights, cel  mai mare festival de operă în aer liber din România, vă pregătește scena pentru cele mai frumoase amintiri din vara aceasta. Între 10 și 15 iulie 2013, amatorii de muzică bună în prag de seara sunt așteptați la Palatul Magna Curia din Deva și Castelul Corvinilor din Hunedoara pentru cinci seri de poveste.

Aflat la a treia ediție, Opera Nights vă așteaptă cu un program extins și divers: arii din opere de Giuseppe Verdi și Richard Wagner, operele Trubadurul, Don Pasquale și Elixirul dragostei și musicalul My Fair Lady. Ultima seara va găzdui un eveniment în premieră – Balul Operei, în regia cunoscutei Alice Barb, eveniment în cadrul căruia participanții vor fi invitați să danseze. Ca urmare a bunei colaborări din trecut, și în 2013 orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța vor oferi acompaniamentul pentru soliști veniți din Constanța, București (Opera Română București, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”), Japonia, Spania, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

În acest an, Opera Nights va avea invitați speciali: Altețele Lor Regale, Principesa Moștenitoare Margareta a României și Principele Radu al României, dar și Excelența sa, Ambasadorul Franței în România, Philippe Gustin.

Biletele pentru festival pot fi procurate, începând cu data de 22 mai 2013, de la casieria Teatrului de Artă Deva, casieria Centrului Cultural “Drăgan Muntean” din Deva sau casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara.

Cei care doresc pot rezerva bilete pe adresa de e-mail gruiann@gmail.com.

Biletele vor fi repartizate între cele trei casierii şi rezervarea online. Diagramele locurilor vor putea fi consultate pe site operanights.ro, iar la adresa de e-mail menţionată veţi putea solicita şi informaţii despre locurile disponibile. Periodic (foarte probabil săptămânal) vor fi actualizate diagramele, pentru a putea avea informaţii referitoare la locurile rămase disponibile.

Costul unui bilet este de 50 lei / seară, dar există și posibilitatea unui abonament pentru toate cele cinci seri de concerte (mai puțin Balul Operei) în valoare de 200 lei. Bilete în picioare vor fi disponibile în seara spectacolului, în limita spaţiului disponibil, la preţul de 10 lei.

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, vă rugăm vizitați site-ul nostru operanights.ro, unde găsiți inclusiv fotografii și extrase video de la edițiile precedente.

Opera Nights este o producție a Asociației Culturale DevART, care deține drepturile de proprietate intelectuală asupra evenimentului. Ediţia 2013 a beneficiat de finanțare din partea AFCN.

Opera Nights 2013

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.