Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino în echipa NESsT România!

0

Ești interesat de domeniul întreprinderilor sociale? Te pasionează potențialul oamenilor de a rezolva probleme sociale prin instrumente de afaceri? Împărtăşim aceeaşi pasiune şi te aşteptăm în echipa noastră.

Fundaţia NESsT România angajează un Asociat pentru Dezvoltarea Întreprinderii (Enterprise Development Associate) în Timișoara. Te invităm să parcurgi anunţul de angajare de la adresa www.nesst.org/employment şi să ne trimiţi candidatura până luni, 9 septembrie 2013, la adresa opetrescu@nesst.org.

Mailul trebuie să conţină:

  • scrisoare de intenţie în engleză
  • CV în engleză
  • aşteptări salariale (în RON)

NESsT_CEE_Teamf1047a

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.