Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ViitorPlus lansează la apă Arca urbană

0

ArcaUrbanaArca Urbană, un nou proiect al asociației ViitorPlus, este un  spațiu de evadare din cotidianul bucureștean, un spațiu de petrece a timpului liber într-un mod creativ, relaxant, discutând cu oameni faini. De două ori pe săptămână, la Arca Urbană, te așteaptă  ateliere de creație, seminarii și proiecții, discuții libere  pe diferite teme actuale,  persoane cu inițiativă, tineri meșteșugari.

 ViitorPlus vă așteaptă la lansarea proiectului miercuri, 10 aprilie, începând cu ora 18:00 pe str. Grădinarilor nr. 48 (zona metrou Mihai Bravu), pentru a descoperi spațiul creat din obiecte reciclate, pentru a afla evenimentele din luna aprilie și a oferi sugestii pentru luna mai.

 Cei interesați de experiența Arca urbană sunt invitați să rămână la primul eveniment : “Artă și spațiu public”, cu Dan Perjovschi, miercuri de la ora 19:00.

Ce se întâmplă acolo? Va fi un seminar dinamic, un dialog despre cum contribuie arta la activismul social, multe ilustrații, voie bună și idei out of the box.

 Dan Perjovschi a avut expoziții personale la Muzeul Ludwig din Koln, Tate Modern Londra 2006, Moma New York 2007, Macro Roma 2011, ș.a. A primit premiul George Maciunas în 2004 și premiul Pricess Margriet în 2012. Perjovschi ilustrează din 1991 Revista 22 din București.

 ViitorPlus vă propune să vă îmbarcați în Arca pentru primul eveniment și, deoarece locurile sunt limitate, să vă înscrieți printr-un e-mail la raluca.paul@viitorplus.ro. Pentru participarea la evenimentele Arca urbană, ViitorPlus recomandă o donație minimă de 15 lei pentru a susține defășurarea activităților (chirie, utilități, materiale). Urmăriți informații despre eveniment aici.

 Urmărește programul evenimentelor din Arca Urbană online pe: www.facebook.com/ArcaUrbanaBucuresti. Tot pe Facebook te poți înscrie să primești newsletter-ul cu programul evenimentelor.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.