VIDEO: Pachetul de resurse ”Teatru Forum” DOWNLOAD

1

Pachet de resurse educationale dezvoltat in cadrul proiectului Scoala de Teatru Forum, generatia 2.0. 

Ce este pachetul de resurse ”Teatru Forum”? 

Este o culegere de diferite tipuri de resurse pentru cei care lucrează cu Teatru Forum. Cuprinde povești de succes ale practicanților, o colecție de bune practici, rezultatele unui studiu asupra abilităților de viață pe care Teatru Forum le dezvoltă, rapoartele unor dezbateri cu privire la implementarea metodei, un Film de prezentare a metodei Teatru Forum http://www.youtube.com/watch?v=cneUEfkFZLw  / Preview, precum și o serie de materiale resursă ce pot fi folosite în lucrul cu această metodă de intervenție socială.
teatru forumDespre Scoala de Teatru Forum – Scoala de Teatru Forum este un proiect ajuns la cea de-a doua generatie care s-a desfasurat in perioada septembrie 2012 – august 2013 in patru licee din Bucuresti: Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Colegiul Economic AD Xenopol, Soala Superioara Comerciala N. Kretzulescu, Liceul Teoretic Nichita Stanescu. Ne-am propus ca obiective: 1. Dezvoltarea competențelor a 16 tineri de a furniza servicii de educație non-formala – Teatru Forum in licee și școli mărginașe din București. 2. Dezvoltarea abilităților de viață (accentul pe spirit civic, rezolvare de probleme, luarea deciziilor, stimularea implicării în comunitatea locală, comunicare eficientă) ale celor 40 de liceeni din 4 licee mărginașe din București. 3. Diseminarea de bune practici și un pachet de resurse din sfera educației nonformale către lucrători de tineret, profesori, asistenți sociali și tineri din categorii dezavantajate prin organizarea Festivalului de Teatru Forum.

Descarcă documentele / Pachetul de resurse ”Teatru Forum”: colecție de bune practici, resurse și povești. DOWNLOAD

Anul acesta, Școala de Teatru Forum, generația 2.0 este un proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanțat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.
Mai multe detalii despre rezultatele proiectului pe http://www.artfusion.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează