Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: Pachetul de resurse ”Teatru Forum” DOWNLOAD

1

Pachet de resurse educationale dezvoltat in cadrul proiectului Scoala de Teatru Forum, generatia 2.0. 

Ce este pachetul de resurse ”Teatru Forum”? 

Este o culegere de diferite tipuri de resurse pentru cei care lucrează cu Teatru Forum. Cuprinde povești de succes ale practicanților, o colecție de bune practici, rezultatele unui studiu asupra abilităților de viață pe care Teatru Forum le dezvoltă, rapoartele unor dezbateri cu privire la implementarea metodei, un Film de prezentare a metodei Teatru Forum http://www.youtube.com/watch?v=cneUEfkFZLw  / Preview, precum și o serie de materiale resursă ce pot fi folosite în lucrul cu această metodă de intervenție socială.
teatru forumDespre Scoala de Teatru Forum – Scoala de Teatru Forum este un proiect ajuns la cea de-a doua generatie care s-a desfasurat in perioada septembrie 2012 – august 2013 in patru licee din Bucuresti: Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Colegiul Economic AD Xenopol, Soala Superioara Comerciala N. Kretzulescu, Liceul Teoretic Nichita Stanescu. Ne-am propus ca obiective: 1. Dezvoltarea competențelor a 16 tineri de a furniza servicii de educație non-formala – Teatru Forum in licee și școli mărginașe din București. 2. Dezvoltarea abilităților de viață (accentul pe spirit civic, rezolvare de probleme, luarea deciziilor, stimularea implicării în comunitatea locală, comunicare eficientă) ale celor 40 de liceeni din 4 licee mărginașe din București. 3. Diseminarea de bune practici și un pachet de resurse din sfera educației nonformale către lucrători de tineret, profesori, asistenți sociali și tineri din categorii dezavantajate prin organizarea Festivalului de Teatru Forum.

Descarcă documentele / Pachetul de resurse ”Teatru Forum”: colecție de bune practici, resurse și povești. DOWNLOAD

Anul acesta, Școala de Teatru Forum, generația 2.0 este un proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanțat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.
Mai multe detalii despre rezultatele proiectului pe http://www.artfusion.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.