VIDEO: Made in Romania – Beauties from Romania

0

Un colaj de scurte filmări cu obiective turistice din România este unul dintre cele mai frumoase filmuleţe de prezentare a frumuseţilor României. Filmul este accesibil pe youtube aici

Potrivit yahoo news autorul filmului, Laurenţiu Bălăceanu, a călătorit în Apuseni, Valea Drăganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighişoara, Cazanele Dunării, Castelul Bran, Castelul Covinilor, Coloana Infinitului, Piaţa Sfatului, Castelul Peleş, Cluj Napoca, Sarmizegetusa Regia şi la Biserica îngropată în lacul de steril de la Valea Şesii. 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează