VIDEO Lamborghini, Mercedes, Corvette, Porsche pe Transfagarasan!

0

„In terms of incredible driving roads, they don’t get much better than the Transfagarasan Highway in Romania.

Anul trecut echipa de la Positive Ways din Polonia a adus cateva supermasini pentru o cursa pe Transfagarasan. Rezultatul este un film in care super masinile Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, Corvette ZR1, Nissan GT-R, Porsche 911 Turbo, Mercedes-Benz SLS AMG sunt „puse la treaba” pe drumul de munte deja laudat si de catre cei de la Top Gear.

no comment fooooarte mic

Obviously, the two galleries you see provide an awesome overview, look at the incredible cars and insane scenery. Additionally, an extremely well made 20 minute video has been put together showing the highlights of the event!”

 Sursa: gtspirit.com (Multumim Vali pentru informatie.)

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează