Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO Institute for Happiness organizeaza, in premiera in Romania, difuzarea documentarului Project Happiness. VEZI TRAILERUL!

0

update, 8 octombrie 2012: O veste bună de la prietenii de la The Institute for Happiness. Difuzarea documentarului Project Happiness se întâmplă și duminică, 14 octombrie – de la orele 17.00, pentru că sâmbătă sunt deja toate locurile ocupate!

————-

Institute for Happiness organizeaza, in premiera in Romania, difuzarea documentarului Project Happiness. VEZI TRAILERUL!

Locatie: Bucuresti, Caffe Tabiet, str. Avrig 29

Data: 13 octombrie 2012

Orele: 12.00 – 14.30

17.00 – 19.30

Pret bilet: 25 de lei

Toata lumea isi doreste sa fie fericita – este o dorinta universala. Dar ce inseamna asta cu adevarat? Si este cumva drumul meu spre fericire diferit de al tau ?

Project Happiness este un documentar care a fost filmat pe parcursul unui intreg an si cre analizeaza cauzele fericirii.

Cativa tineri obisnuiti pornesc intr-o calatorie de un an, din Nigeria, pana pe plajele Californiei si muntii Indiei pentru a afla secretele fericirii de lunga durata si sfarsesc prin a incepe o miscare globala!

Pe langa conexiunile pe care le fac cu elevi de pe alte 2 continente, adolescentilor le este facilitat accesul la discutii despre fericire cu George Lucas – producatorul Star Wars, Richard Gere – actor si activist pentru drepturile umane și neurologul responsabil pentru cele mai mari descoperiri ale ultimei decade, Richard Davidson.
La finalul intregului an de explorare, cei 4 tineri merg in Dharamsala, India unde au ocazia sa se intalneasca in privat chiar cu Dalai Lama.

Aceasta intalnire devine un eveniment care le depaseste cu mult asteptarile, dar le si aduce mai multe intrebari decat raspunsuri si marcheaza un nou capitol in vietile lor.

Pentru detalii si inscrieri, va asteptam pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sa ne vedem cu drag! :.)

www.instituteforhappiness.ro

VEZI trailerul!

 

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.