Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO În mini-vacanța de 1-5 mai se merge cu 4inmasina

0

Începând de azi, 22 aprilie 2013, la adresa www.4inmasina.ro este disponibil un nou serviciu de carpooling dedicat publicului din România.

Acest serviciu are în vedere promovarea comportamentului de împărțire a mașinii cu alți pasageri, cu scopul de a reduce traficul și emisiile de carbon, dar și de a diminua cheltuielile cu combustibilul sau a face parcursul drumului mai distractiv.

125x125_2Astfel de servicii de carpooling (împarțire a mașinii în drumurile obișnuite din oraș sau pe rutele externe) sunt folosite de milioane de utilizatori în tările vest europene sau peste ocean, unde există și benzi speciale pe autostrăzi sau locuri de parcare dedicate mașinilor cu mai mult de doi pasageri. Și publicul din România prezintă interes pentru acest gen de serviciu, dovadă fiind grupurile organizate pe rețeaua de socializare Facebook sau cele câteva site-uri existente.

Ce aduce diferit 4inmasina față de inițiativele existente în România este o platformă realizată în mod profesionist, ușor de folosit, cu un inventar online complet, care include atât un website clasic, cât și aplicații Facebook, iOS și Android. Toate acestea sunt gândite pentru ca utilizatorii din România să o găsească ușor accesibilă și să o folosească din ce în ce mai des, de oriunde s-ar afla.

300x300_2“Lucrurile se schimbă rapid în modul în care călătorim și iată că acum putem ajunge la mare în două ore, în condiții de siguranță. Mai știm că foarte mulți oameni circulă frecvent pe anumite rute, de cele mai multe ori fără alți oameni în mașină. Tot așa, în orașe oamenii cu mașini folosesc zilnic același traseu, la aproximativ aceleași ore, circulând un singur om în mașină.

Plecând de aici și luând în considerare evoluția fenomenului în Europa de Vest, vrem să punem la dispoziția celor interesați un serviciu transparent și ușor de utilizat (în curând serviciul va fi portat și pe terminalele mobile), în care oamenii vor putea alege cele mai bune oferte în funcție de rating și experiența celor care le oferă, pentru cea mai bună experiență de drum, cu costurile cele mai mici și cel mai bun confort. .”, declară Ioana Proca, Project Manager 4inmasina.

4inmasina, probabil cel mai deștept mod de a călători, este un proiect al asociației cu același nume, fondată în 2012, dezvoltat de către iLeo Marketing Interactiv.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.