Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: Festivalul de Teatru Forum te asteapta pe scenă între 27-30 iunie!

0

Esti in mijlocul multimii. Zambete, strazi, oameni plictisiti, autobuz, certuri, iar zambete, cersetori, aparente. Cateodata ai vrea parca sa opresti totul, sa pui stop si sa schimbi lumea, nu-i asa? Noi iti oferim ocazia prin Festivalul de Teatru Forum.

teaser

Ce este acest Festivalul de Teatru Forum?

Festivalul de Teatru Forum reprezinta un instrument de combatere a problemelor sociale precum violenta, discriminarea, rasismul, etc., scopul sau fiind acela de a identifica aceste aspecte si de a gasi solutii plauzibile pentru rezolvarea lor. Intregul concept se bazeaza pe ideea prezentarii unor piese de teatru forum ce evidentiaza aceste probleme, oferind spectatorilor ocazia sa schimbe firul actiunii, devenind astfel spect-actori.

Organizat de Asociatia A.R.T. Fusion, Festivalul de Teatru Forum se afla la cea de-a doua editie si isi ridica cortina între 27-30 iunie în locațiile: Grand Cafe Van Gogh ( Smârdan,9), Teatru Tabu Lejere Live ( P-ța Rosetti); In Culise (P-ța Națiunilor Unite).

Se vor pune in scena 14 piese de teatru forum ce aduc in prim-plan probleme sociale precum: marginalizarea celor cu probleme de sănătate mintală şi a copiilor care suferă de autism, discriminarea categoriei LGBTQ, influenţa anturajului, impunerea unui viitor de către familie, violenţa în licee, piedici împotriva dezvoltării urbane în comunităţi marginaşe, exploatarea sexuala a adolescentilor, lipsa libertatii de exprimare in licee, prejudecati create intre tinerii romani si maghiari, influenta mediei asupra atitudinii parintilor.

Mai multe detalii gasiti pe www.artfusion.ro si www.teatruforum.ro.

Tu ce ai vrea să schimbi? Nu fi spectator, ia Artitudine!

Vino sa combatem impreuna problemele din comunitate! Influenta noastra este primordiala. Hai sa inlaturam ignoranta impusa de ceilalti!

Organizatii partenere: Accept, Asociatia de tineret ECOU Sfantul Gheorghe, ALL4ONE ENTERTAINMENT, Fundatia SOROS Romania, Centrul CARE (center for action and responsibility in education), Habitat for Humanity, Salvati copiii Bucuresti, Estuar, Youth Voice Romania, ATCA.

Patru licee din programul Scolii de Teatru Forum: Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, Colegiul Economic A.D. Xenopol, Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretulescu, Liceul Teoretic Nichita Stanescu.

Parteneri media: Anyplace.ro, Sapte seri, Creative Arts, Deco si eco, In oras, Bucarest Hebdo, RFI, Diva Hair, Calendar evenimente, Tv city.

*Festivalul de Teatru Forum, editia a II a, este parte a proiectului „Școala de Teatru Forum, generația 2.0”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanțat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.