VIDEO: Festivalul Culorilor vine la Bucuresti, HOLI ONE 2014!

0

HOLI ONE Festivalul Culorilor Bucuresti 2014! 

Cel mai colorat eveniment intercultural al lumii vine în oraș!

Sursa: Facebook.

holi colours bucharest
Inspirat de festivalul Holi din India, dar nu legat direct, Festivalul HOLI ONE călătorește în jurul lumii!
Mii de oameni, preferabil îmbrăcați în alb, se vor reuni să împartă aceeași muzica, dans, spectacole artistice si stimulări vizuale. Culorile sunt cea mai veselă parte a sărbătorilor Holi. Adaugă vitalitate și energie festivalului, făcându-l cel mai vibrant dintre toate.

colorsUn moment special al festivalului este prima numărătoare inversă, când toată lumea lansează culorile în aer în aceeași clipă. Priveliștea festivalului este impresionantă, în timp ce oamenii de la festivalul în aer liber sunt acoperiți de culori strălucitoare și aerul este umplut cu nori de pudră de culori aprinse și de sunetul oamenilor bucuroși.

Festivalul va fi gazda unora dintre cei mai fresh si impresionanți DJ-ei locali și internaționali, ce vor exploda pe scena muzicii electronice, festivalul original din India fiind de fond electronic.

HOLI ONE! SUNTEM UNUL!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează