Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO de la TEDxCaleaVictorieiED

0

Sursa: www.nonformalii.ro

tedxcaleavictoriei

Ce este  TEDxCaleaVictorieiED?

Inspiratie si motivatie, conexiuni care fac lucrurile sa se intample si un cadru de conversatie cu sens, despre educatie, invatare si nu numai. Idei care merită sa fie impartasite, ce schimbă mentalitati, atitudini si mobilizeaza catre actiune in starea ei pura – activismul.

Bazat pe ideea de TEDed, TEDxCaleaVictorieiED isi propune sa dezvolte un concept bazat pe o serie de evenimente realizate in jurul unor discursuri inspirationale marca TED cu focus pe educatie si lectii de viata. In plus, organizatorii recunosc faptul ca, pe langa cei aflati in lumina reflectoarelor susținand discursuri, oamenii care se afla pe scaunele spectatorilor au la randul lor o experienta care merita impartasita. Astfel, TEDxCaleaVictorieiED este un TED cu valoare adaugata in sensul in care se creează spatiu de interactiune pentru toti participantii.

TEDxCaleaVictorieiED este un concept initiat si dezvoltat de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) siFundatia Friends For Friends (FFFF).

De ce TEDxCaleaVictorieiED?

Pentru ca vrem sa aratam ca se intampla lucruri de bine in educatie, invatare si inovare in Romania care au potential de a transforma discursul despre educatie din tara.
Pentru ca ideile bune inspira si merita sa fie impartasite si pot avea un efect catalizator de transformare.
Pentru ca vizualizam capitalizarea eforturilor oamenilor motivati sa produca o schimbare sociala cu referire la educatie in Romania.
Prin acest concept ne dorim sa contribuim activ la sustinerea unei platforme educationale din care oamenii sa isi procure inspiratie si motivatie pentru activitati noi, de impact si realizate in retea.

Ce s-a întâmplat până acum?

Primul eveniment TEDxCaleaVictorieiED a avut loc in 28 mai 2013 la Teatru Odeon din Bucuresti. Mai multe detalii si toate cele 15 discursuri filmate le gasiti in secţiunea dedicata primei editii (vezi si sub-meniul din partea dreapta).

Link youtube cu filmarile:

http://www.youtube.com/watch?v=MoNVjhiWqWA&list=PLsRNoUx8w3rPggnVXYfdRIF0cTtoxdo7k

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.