VIDEO de la TEDxCaleaVictorieiED

0

Sursa: www.nonformalii.ro

tedxcaleavictoriei

Ce este  TEDxCaleaVictorieiED?

Inspiratie si motivatie, conexiuni care fac lucrurile sa se intample si un cadru de conversatie cu sens, despre educatie, invatare si nu numai. Idei care merită sa fie impartasite, ce schimbă mentalitati, atitudini si mobilizeaza catre actiune in starea ei pura – activismul.

Bazat pe ideea de TEDed, TEDxCaleaVictorieiED isi propune sa dezvolte un concept bazat pe o serie de evenimente realizate in jurul unor discursuri inspirationale marca TED cu focus pe educatie si lectii de viata. In plus, organizatorii recunosc faptul ca, pe langa cei aflati in lumina reflectoarelor susținand discursuri, oamenii care se afla pe scaunele spectatorilor au la randul lor o experienta care merita impartasita. Astfel, TEDxCaleaVictorieiED este un TED cu valoare adaugata in sensul in care se creează spatiu de interactiune pentru toti participantii.

TEDxCaleaVictorieiED este un concept initiat si dezvoltat de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) siFundatia Friends For Friends (FFFF).

De ce TEDxCaleaVictorieiED?

Pentru ca vrem sa aratam ca se intampla lucruri de bine in educatie, invatare si inovare in Romania care au potential de a transforma discursul despre educatie din tara.
Pentru ca ideile bune inspira si merita sa fie impartasite si pot avea un efect catalizator de transformare.
Pentru ca vizualizam capitalizarea eforturilor oamenilor motivati sa produca o schimbare sociala cu referire la educatie in Romania.
Prin acest concept ne dorim sa contribuim activ la sustinerea unei platforme educationale din care oamenii sa isi procure inspiratie si motivatie pentru activitati noi, de impact si realizate in retea.

Ce s-a întâmplat până acum?

Primul eveniment TEDxCaleaVictorieiED a avut loc in 28 mai 2013 la Teatru Odeon din Bucuresti. Mai multe detalii si toate cele 15 discursuri filmate le gasiti in secţiunea dedicata primei editii (vezi si sub-meniul din partea dreapta).

Link youtube cu filmarile:

http://www.youtube.com/watch?v=MoNVjhiWqWA&list=PLsRNoUx8w3rPggnVXYfdRIF0cTtoxdo7k

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează