Via Sport pe bulevardul Kiseleff!

0

Bulevardul Kiseleff va fi inchis traficului si deschis pentru miscare in aer liber si activitati sportive. Incepand de vineri, 30 iulie 2010 seara si pana duminica-dupa-amiaza (1 august 2010) pe portiunea de bulevardul Kiseleff  sunt amenajate spatii pentru tenis de masa, badminton, terenuri de bachet si de volei, piste pentru biciclisti.

Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza, in cadrul programului ecologic Capitala creste Verde, actiunea Via Sport, menita sa stimuleze miscarea in aer liber printre bucuresteni, potrivit taraluiandrei.ro

Am accesat si noi site-ul oficial si am aflat ca maine se deschide Via Sport pentru al treilea weekend consecutiv. „De maine, de la ora 22 pana duminica la pranz, non-stop, va puteti delecta cu un ping-pong, baschet, fusbal, tenis de picior, badminton sau puteti lua una dintre bicicletele puse la dispozitie, la liber.

Daca la prima editie 8.000 de persoane au calcat pe asfaltul bd-ului Kiseleff si s-au distrat in aer liber, iar weekend-ul trecut 10.000, preconizam pentru finalul acesta de saptamana ca o sa fie o atmosfera mai geniala decat pana acum, care ar fi pacat sa o ratati.”

Ca acest proiect sa poata fi implementat au fost necesare: “1800 de ore de munca, 21 de semnaturi si stampile 15 furnizori, 500 de ore de convorbiri telefonice, sute de Kilometri parcursi cu masina, 8.000 de participanti, 500 de biciclisti, 150 de rolleri.” a declarat Alex Laur, Project Manager – Via Sport, pentru stiriong.ro

Proiectul este sprijinit de autoritatilor locale, Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada Politiei Rutiere, Administratia Strazilor, Politia Romana, Jandarmeria Romana, ALPAB si ENEL.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.