Via Sport pe bulevardul Kiseleff!

0

Bulevardul Kiseleff va fi inchis traficului si deschis pentru miscare in aer liber si activitati sportive. Incepand de vineri, 30 iulie 2010 seara si pana duminica-dupa-amiaza (1 august 2010) pe portiunea de bulevardul Kiseleff  sunt amenajate spatii pentru tenis de masa, badminton, terenuri de bachet si de volei, piste pentru biciclisti.

Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza, in cadrul programului ecologic Capitala creste Verde, actiunea Via Sport, menita sa stimuleze miscarea in aer liber printre bucuresteni, potrivit taraluiandrei.ro

Am accesat si noi site-ul oficial si am aflat ca maine se deschide Via Sport pentru al treilea weekend consecutiv. „De maine, de la ora 22 pana duminica la pranz, non-stop, va puteti delecta cu un ping-pong, baschet, fusbal, tenis de picior, badminton sau puteti lua una dintre bicicletele puse la dispozitie, la liber.

Daca la prima editie 8.000 de persoane au calcat pe asfaltul bd-ului Kiseleff si s-au distrat in aer liber, iar weekend-ul trecut 10.000, preconizam pentru finalul acesta de saptamana ca o sa fie o atmosfera mai geniala decat pana acum, care ar fi pacat sa o ratati.”

Ca acest proiect sa poata fi implementat au fost necesare: “1800 de ore de munca, 21 de semnaturi si stampile 15 furnizori, 500 de ore de convorbiri telefonice, sute de Kilometri parcursi cu masina, 8.000 de participanti, 500 de biciclisti, 150 de rolleri.” a declarat Alex Laur, Project Manager – Via Sport, pentru stiriong.ro

Proiectul este sprijinit de autoritatilor locale, Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada Politiei Rutiere, Administratia Strazilor, Politia Romana, Jandarmeria Romana, ALPAB si ENEL.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează