LISTA VORBITORILOR la TEDxBucharest „Driven by meaning”, 16 noiembrie 2012

0

Pe data de 16 Noiembrie ne revedem la Palatul Parlamentului, pentru cea de-a patra editie a TEDxBucharest, „Driven by meaning”. O locație nouă, o lista de speakeri excepționali, activități și oportunități inedite de networking. Un singur lucru nu schimbăm la TEDxBucharest. Atmosfera electrizantă, încărcată de energia a peste 1000 de participanți care se întrec care mai de care să răspândească idei și emoții valoroase.

Profită de ultimele zile de înscriere și înregistrează-te împreună cu colegii și prietenii pentru cel mai inspirațional eveniment al anului.

Ce v-am pregătit?

TEDxBucharest 2012 va avea loc pe data de 16 Noiembrie, vineri, între orele 9:00 și 20:00 și va include 4 sesiuni de discursuri  intercalate de pauze pentru prânz și coffee break. Prietenii și partenerii TEDxBucharest au pregătit în aceste pauze acțiuni creative și energizante de cunoaștere, socializare și networking.

Sesiunile și speakerii din acest an:

Sesiunea 1 „Breaking barriers”: Adrian Lobontiu, Krishan George, Andrei Tudose, Benoit Montreuil, Marcus Orlovsky.

Sesiunea 2 „Profiling the future”: Florin Paun, Chris Worman, Pierre Bortnowski,  Andrei Pogonaru, Irina Bogdan, Tudor Cosmatu & Andrei Raducanu

Sesiunea 3 „Shifting paradigms”: Alexandrina Hristov, Nick Thorpe,Oana Raluca Ghiocel, Anca Echim & Cristiana Ionescu, Ionut Florea & Ana Hogas

Sesiunea 4 „Ouside and beneath”: Tom Andreassen, Paul Dicu, Teo, Aurora Simionescu

Te așteptăm să împărtășești experiența acestor sesiuni împreună cu noi. Rezervă-ți ziua de 16 Noiembrie pentru cel mai impresionant eveniment al anului 2012, dacă vrei, o zi intensivă de tratament și recreere pentru creier și suflet.

Partenerii TEDxBucharest 2012

Sub înaltul patronaj al Președintelui Camerei Deputaților.

Recomandat de Ministerul Culturii și Ambasada Germaniei în București.

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Pepsi, Petrom, Tara lui Andrei, Intercapital Invest, AVON, Techschool, Spoting

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net, Comunicatedepresa.ro, BestJobs.

Despre TEDxBucharest

 În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează