Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LISTA VORBITORILOR la TEDxBucharest „Driven by meaning”, 16 noiembrie 2012

0

Pe data de 16 Noiembrie ne revedem la Palatul Parlamentului, pentru cea de-a patra editie a TEDxBucharest, „Driven by meaning”. O locație nouă, o lista de speakeri excepționali, activități și oportunități inedite de networking. Un singur lucru nu schimbăm la TEDxBucharest. Atmosfera electrizantă, încărcată de energia a peste 1000 de participanți care se întrec care mai de care să răspândească idei și emoții valoroase.

Profită de ultimele zile de înscriere și înregistrează-te împreună cu colegii și prietenii pentru cel mai inspirațional eveniment al anului.

Ce v-am pregătit?

TEDxBucharest 2012 va avea loc pe data de 16 Noiembrie, vineri, între orele 9:00 și 20:00 și va include 4 sesiuni de discursuri  intercalate de pauze pentru prânz și coffee break. Prietenii și partenerii TEDxBucharest au pregătit în aceste pauze acțiuni creative și energizante de cunoaștere, socializare și networking.

Sesiunile și speakerii din acest an:

Sesiunea 1 „Breaking barriers”: Adrian Lobontiu, Krishan George, Andrei Tudose, Benoit Montreuil, Marcus Orlovsky.

Sesiunea 2 „Profiling the future”: Florin Paun, Chris Worman, Pierre Bortnowski,  Andrei Pogonaru, Irina Bogdan, Tudor Cosmatu & Andrei Raducanu

Sesiunea 3 „Shifting paradigms”: Alexandrina Hristov, Nick Thorpe,Oana Raluca Ghiocel, Anca Echim & Cristiana Ionescu, Ionut Florea & Ana Hogas

Sesiunea 4 „Ouside and beneath”: Tom Andreassen, Paul Dicu, Teo, Aurora Simionescu

Te așteptăm să împărtășești experiența acestor sesiuni împreună cu noi. Rezervă-ți ziua de 16 Noiembrie pentru cel mai impresionant eveniment al anului 2012, dacă vrei, o zi intensivă de tratament și recreere pentru creier și suflet.

Partenerii TEDxBucharest 2012

Sub înaltul patronaj al Președintelui Camerei Deputaților.

Recomandat de Ministerul Culturii și Ambasada Germaniei în București.

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Pepsi, Petrom, Tara lui Andrei, Intercapital Invest, AVON, Techschool, Spoting

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass, Discovery, Carturesti, TATAIA.net, Comunicatedepresa.ro, BestJobs.

Despre TEDxBucharest

 În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.