VEZI cine vine pe scena TEDxBucharest 2012!

0

Intră în lumea ideilor care merită împărtășite

Au început înregistrările pentru TEDxBucharest2012. Invităm dependenții de idei noi din stiinta, tehnologie, design, arta, medicina, business să se înscrie pana pe 31 Octombrie, la evenimentul din acest an, aici.

Cine vine pe scena TEDxBucharest 2012

Anul acesta vor urca pe scena TEDxBucharest oameni precum: Andrei Pogonaru, antreprenor și om de afaceri, Oana Ghiocel, creator de filme documentare, Adrian Lobonțiu, medic specializat în chirurgia neinvazivă, comedianul Claudiu Teohari, activistul Tom Andreassen și mulți alții (lista completă aici).

Pentru mai multe informații legate de TED, TEDxBucharest, despre evenimentele noastre trecute cât și despre evenimentul de anul acesta, vă invităm să ne vizitați pe site și pe pagina de Facebook.

Pentru înregistrări accesați linkul: ÎNREGISTRĂRI (www.tedxbucharest.ro/register)

Partenerii TEDxBucharest 2012

Parteneri: RBS, Vodafone, BRD Groupe Societe Generale, Grolsch, Intercapital Invest, AVON

Parteneri media strategici: Radio Guerrilla, Elevate, Juridice.ro

Parteneri media: Hotnews, Esquire, Progresiv, HRB Expert, Wall Street, 9AM, IQads, Agora, eJobs, Cariere Online, Finantare.ro, Romania-Insider, City Compass

Despre TEDxBucharest

 În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează