Vezi cine sunt speakerii invitati la Romanian Youth Leadership Forum 2011!

0

21 de generaţii de lideri se întâlnesc la Romanian Youth Leadership Forum 2011!

=

AIESEC România celebrează 21 de ani de schimbare pozitivă în societate în cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din România ce va avea loc între 24 şi 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucureşti.

Romanian Youth Leadership Forum 2011, una dintre cele mai importante conferințe din rețeaua AIESEC Internațional va reuni în București peste 500 de tineri membri ai organizației AIESEC România din toate cele 15 centre universitare ale României (Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara). Scopul evenimentului este acela de a inspira, motiva și educa tineri studenți în spiritul proactiv, antreprenorial și de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Prima zi a conferintei îi va aduce pe cei 500 de participanţi faţă în faţă cu reprezentanţi ai domeniului Educațional din România pentru un schimb de ideii referitor la Eficiența proceselor educaționale din România. Invitați la discuție vor fi  Paul Olteanu – Universitatea Româno Americană, Violeta Caragea – Academia de Științe Economice, Dragoș Ivan – SNSPA, Mădălina Mihalache – Parlamentul European, Cătălina Chendrea –  Ministerul Educației, Andrei Popescu – Tineret în Acțiune, Laura Popa – Erasmus Student Network, Traian Brumă – CROS, Lucian Gramescu – Junior Achievement România, Ștefan Pălărie – Școala de Valori.

Vineri, 25 noiembrie 2011, este ziua dedicată sesiuni Inspire Leadership. Jim Bagnola, Pieter Swanepoel – Ambasadorul Africii de Sud în România, Lucinia Bal, Lumința Oprea, Ionuț Negoiță, Bogdan Muraru, Heidi Hoka, Tedy Necula și Maria Gheorghiu sunt doar o parte din speakerii prezenți în cadrul acestei sesiuni.

A treia zi de conferință aduce în prim plan două sesiuni: Youth to Business Forum și Competencies Building Day. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai companiilor invitate: BRD- Groupe Société Générale, Accenture, P&G, Saatchi&Saatchi, Grup sapte, Hilti, Coca-Cola, Catalyst,

Ziua de 26 noiembrie 2011 marchează și evenimentul AIESEC Magic 21. Peste 200 de alumni AIESEC din generații diferite se vor aduna la Palatul Ghica, pentru a sărbători cei 21 de ani de existență AIESEC în România.

Întreaga conferință va putea fi urmărită live pe www.rylf2011.aiesec.ro.

AIESEC este organizaţia internaţională prezentă în peste 110 tari si teritorii la nivel global. În România, AIESEC (www.aiesec.ro) este prezentă în 15 oraşe, 40 de universităţi, are peste 300 de parteneri în oraşele menţionate mai sus şi a dezvoltat peste 60 de proiecte. De la începutul anului 2011 AIESEC România a oferit 567 experienţe internaţionale pentru tinerii români şi străini şi peste 945 de poziţii de leadership celor 1200 de membri ai organizaţiei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează