Vezi cine sunt speakerii invitati la Romanian Youth Leadership Forum 2011!

0

21 de generaţii de lideri se întâlnesc la Romanian Youth Leadership Forum 2011!

=

AIESEC România celebrează 21 de ani de schimbare pozitivă în societate în cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din România ce va avea loc între 24 şi 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucureşti.

Romanian Youth Leadership Forum 2011, una dintre cele mai importante conferințe din rețeaua AIESEC Internațional va reuni în București peste 500 de tineri membri ai organizației AIESEC România din toate cele 15 centre universitare ale României (Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara). Scopul evenimentului este acela de a inspira, motiva și educa tineri studenți în spiritul proactiv, antreprenorial și de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Prima zi a conferintei îi va aduce pe cei 500 de participanţi faţă în faţă cu reprezentanţi ai domeniului Educațional din România pentru un schimb de ideii referitor la Eficiența proceselor educaționale din România. Invitați la discuție vor fi  Paul Olteanu – Universitatea Româno Americană, Violeta Caragea – Academia de Științe Economice, Dragoș Ivan – SNSPA, Mădălina Mihalache – Parlamentul European, Cătălina Chendrea –  Ministerul Educației, Andrei Popescu – Tineret în Acțiune, Laura Popa – Erasmus Student Network, Traian Brumă – CROS, Lucian Gramescu – Junior Achievement România, Ștefan Pălărie – Școala de Valori.

Vineri, 25 noiembrie 2011, este ziua dedicată sesiuni Inspire Leadership. Jim Bagnola, Pieter Swanepoel – Ambasadorul Africii de Sud în România, Lucinia Bal, Lumința Oprea, Ionuț Negoiță, Bogdan Muraru, Heidi Hoka, Tedy Necula și Maria Gheorghiu sunt doar o parte din speakerii prezenți în cadrul acestei sesiuni.

A treia zi de conferință aduce în prim plan două sesiuni: Youth to Business Forum și Competencies Building Day. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai companiilor invitate: BRD- Groupe Société Générale, Accenture, P&G, Saatchi&Saatchi, Grup sapte, Hilti, Coca-Cola, Catalyst,

Ziua de 26 noiembrie 2011 marchează și evenimentul AIESEC Magic 21. Peste 200 de alumni AIESEC din generații diferite se vor aduna la Palatul Ghica, pentru a sărbători cei 21 de ani de existență AIESEC în România.

Întreaga conferință va putea fi urmărită live pe www.rylf2011.aiesec.ro.

AIESEC este organizaţia internaţională prezentă în peste 110 tari si teritorii la nivel global. În România, AIESEC (www.aiesec.ro) este prezentă în 15 oraşe, 40 de universităţi, are peste 300 de parteneri în oraşele menţionate mai sus şi a dezvoltat peste 60 de proiecte. De la începutul anului 2011 AIESEC România a oferit 567 experienţe internaţionale pentru tinerii români şi străini şi peste 945 de poziţii de leadership celor 1200 de membri ai organizaţiei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.