Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un obicei nou de Crăciun!

0

Ne-am propus să îţi schimbăm puţin obiceiul de Crăciun! Dacă încă nu ţi-ai luat brad, atunci încearcă unul în ghiveci. Ia-ţi alături prietenii care au maşină şi nu te lăsa până nu găseşti cel mai frumos brăduţ cu rădăcini.

Odată ajunşi acasă, tine minte să-l păstrezi într-un loc răcoros, la maximum 20˚C şi ferit de calorifer sau maşina de aer condiţionat. Udă-l din două în două zile şi, dacă poţi, pulverizează apă şi pe crengi din când în când.

După ce trece sezonul rece, este numai bun de plantat. Poţi să faci asta în grădina blocului, în curte sau la ţară. Ai grijă să pui îngrăşământ şi să alegi un loc umbros. Sau, în cel mai rău caz, scrie-ne şi facem tot posibilul să-l luăm noi în primire şi să-l plantăm.

Echipa Plantăm fapte bune în România îţi urează un Crăciun Fericit! 

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.