Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un festival din Romania este finalist la European Festival Awards 2012!

0

Festivalul PLAI, finalist la European Festival Awards 2012

Vă anunţăm cu mare bucurie faptul că Festivalul PLAI a ajuns în faza finală a European Festival Awards. Nominalizat la categoria Best Small European Festival (categorie în care se încadrează festivalurile care au până la 9.999 de participanţi), alături de alte peste 70 de evenimente din Europa, PLAI este singurul eveniment din România prezent pe lista scurtă, de 10 festivaluri, din care se va alege câştigătorul.

“Mulţumim foarte mult celor care ne‐au susţinut prin votul lor. Să ajungem printre primele zece festivaluri înseamnă extrem de mult pentru echipa de voluntari şi toţi cei care, timp de 7 ediţii, au încercat să‐şi aducă aportul în dezvoltarea culturală a Timişoarei. Mulţumim pentru încrederea oferită de autorităţile finanţatoare şi de suportul constant al sponsorilor. Votul publicului este un indicator foarte bun al aprecierii implicării acestora“, a declarat fondatorul PLAI, Norbert Tako, la aflarea veştii.

Directorul European Festival Awards i‐a anunţat pe organizatorii PLAI, în această dimineaţă, despre clasarea festivalului printre cele zece evenimente care au intrat în finală. La această ediţie de European Festival Awards au participat peste 250 de festivaluri din 33 de ţări şi au votat peste 1 milion de persoane din 49 de ţări, pentru a‐şi susţine evenimentul favorit. Pe lista scurtă a categoriei Best Small European Festival se numară (în ordine alfabetică):

• Absolutely Free Festival (Belgia)
• Appletree Garden (Germania)
• Bialystok Pozytywne Wibracje Festival (Polonia)
• Grape Festival (Slovacia)
• Mini‐Rock‐Festival (Germania)
• Plai (România)
• Tauron New Music Festival (Polonia)
• Vestrock (Olanda)
• We Love Green (Franţa)
• Winterthurer Musikfestwochen (Elveţia)

Câştigătorii vor fi anunţaţi la ceremonia de gală ce va avea loc la Eurosonic Noorderslag în Groningen, Olanda în data de 9 Ianuarie 2013. PLAI 2012 a fost realizat cu ajutorul a peste 45 de organizaţii (ambasade, centre culturale, ONG‐uri) ce au oferit, în total, în jur de 200 de activităţi în cele trei zile de festival. Ne‐au fost alături: Fundaţia Rubin, Accesorii JUJU, AIESEC, Ambasada Portugaliei, Art ON, Asociația Charta, Asociaţia de Metafizică Geea Life şi Fundaţia Română de Qigong, Asociația Pet Hope în colaborare cu grupul de voluntari ACT, BEST Timișoara, Camarila Culturală, Punct de Vedere by upsidedown.ro, Grupul PINUL NEGRU ‐ Asociaţia CERCETAŞII MUNŢILOR, Ceva de spus, Cloud Factory, Clubul de Go Walter Schmidt, Cup of Comix, Complex Art, Consiliul și Asociația Seniorilor din Timișoara, CS Gratzu, ECO CUB Timişoara, Edukube şi ProActive Communications, English through all Senses, FoodCrew, Grupul de Suport „Violeta”, Institutul Cultural Francez, Institutul Intercultural Timișoara, Let’s Do it, Romania!, Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Marele Ecran, One Move, OpEN, Penitenciarul Timișoara, Prakriti School of Yoga, Salvați Copiii, Shadows Art, Super Smooth Studio, Teatrul German de Stat Timișoara, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely si Verde pentru Biciclete.

Festivalul PLAI 2012 este organizat de Asociaţia Culturală Sunet Ambianţă Timişoara. Finanţator principal: Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Timişoara | Casa de Cultură. Proiect cultural co‐finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Investesc în dezvoltarea PLAI: Cabinetul Mercescu, Continental, Draexlmaier si Kathrein. Sponsori: 360 Digital Print, Aquatim, Ciuc Premium, Contitech, Full Print Banat, IHM Total Consult, Rotary Club Cetate, SAR Security și Quark Motors.
Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm vizitaţi site‐ul: www.plai.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.