Ultimul termen de inscriere la Targul de Cariere (TdC) este 1 octombrie 2010!

0

Urmatoarele 14 editii ale Targului de Cariere, desfasurate în toamna anului 2010 si primavara anului 2011, sunt finantate de catre Uniunea Europeana. Finantarea POSDRU 2007-2013 este alocata proiectului „Targul de Cariere – program multiregional pentru facilitarea accesului pe piata muncii”.

Ultimul termen de inscriere la Targul de Cariere (TdC) este 1 octombrie. Va reamintim ca nu exista taxa de participare la TdC.

Locatiile si datele de desfasurare ale targurilor sunt:

* Cluj-Napoca: 20-21 octombrie – Iulius Mall
* Tirgu Mures: 28-29 octombrie – Sala Sporturilor
* Baia Mare: 4-5 noiembrie – Biblioteca Judeteana
* Sibiu: 10-11 noiembrie – Casa de Cultura a Sindicatelor
* Craiova: 17-18 noiembrie – Teatrul National
* Brasov: 24-25 noiembrie – International Trade Center

Pentru a va inscrie la TdC trebuie numai sa completati formularul de la www.targuldecariere.info/inscrieri pana la 1 octombrie. Dupa inscriere va vom contacta pentru confirmarea participarii si pentru alte detalii. Bineinteles, daca aveti nevoie de informatii suplimentare si inainte, va stam la dispozitie.

Intre companiile care si-au confirmat pana acum participarea la TdC sunt si: Emerson, Dacia-Groupe Renault, Auchan, Office Depot, Genpact, Astra Asigurari, Endava, Terapia, American Experience, Gebruder Weiss, Lugera&Makler, Transilvania Development, EBS, Evalueserve, ATP Exodus, Gameloft, Arabesque, Omniasig, Vitacom, National Instruments, Celestica, Route66, Softvision, Patria, Arobs, Autonet, Microsoft, ING Asigurari, ING Centrul de Servicii, Billa, Sykes, IRES, NET-Brinel, Kronospan, Manpower.

www.targuldecariere.info

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează