Tura ciclista banateana Verde pentru Biciclete / 10 iulie 2010

0

Echipa Verde pentru Biciclete va invita la cea de-a treia tura ciclista banateana marca VpB, sambata, 10 iulie 2010.

Punctul de plecare este Casa „Verde pentru Biciclete” (Parcarea TIMCO- str. Circumvalatiunii), la ora 9:00. Traseul urmat va fi urmatorul: Casa Verde pentru Biciclete – Circumvalatiunii – Take Ionescu – Calea Lugojului – Ghiroda ( strada principala ) – Pod peste Bega – dig Bega – Plopi – Timisoara. Distanta aproximativa este de 25 km.

Recomandam folosirea bicicletelor corespunzator echipate, precum si purtarea castii de protectie sau/si a vestei reflectorizante. Vom face popasuri de regrupare precum si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz.

Va asteptam cu drag la o noua pedalare de weekend!

Echipa Verde pentru Biciclete

www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează