Tu esti RomaniaPozitiva!

1

“Romania Pozitiva e un spatiu care iti permite sa vezi partea plina a paharului, sa vorbesti si sa afli despre lucrurile bune, frumoase, constructive care se intampla in tara, in antiteza cu toate probleme pe care le vedem sau le auzim in jurul nostru, in general. E un spatiu populat de stiri, idei, povesti si oamenii din spatele lor care valorizeaza si rezoneaza cu ceea ce este pozitiv.

Pe mine ma stimuleaza si ma motiveaza sa impartasesc lucrurile pozitive realizate de Fundatia PACT cu alti oameni, pentru ca asta produce in continuare un efect pozitiv, care se intoarce asupra noastra prin incurajarile, recunoasterea si sustinerea celor care afla despre ele.” Ruxandra Sasu, Fundatia PACT

Tu esti RomaniaPozitiva! Pentru ca ai ceva de Bine de spus despre Romania.

Ai vazut si lucruri de bine despre Romania. Ai spus lucrurilor de bine pe nume – impotriva mugetului de informatie negativa. Esti pozitiv enervat(a) de lucrurile care merg prost, dar esti dornic(a) sa arati exemplele pozitive din jurul nostru. Ai opinii despre tara in care traiesti si esti informat(a) despre Romania. Crezi ca aici (inca) se mai pot face lucruri bune. Crezi ca nu suntem ultimii de pe planeta!

Si mai si simtul umorului. Mult simt al umorului! Si esti impacat(a) cu ceea ce esti si cu ceea ce vrei de la tine. Si mai ai si timp. Si chef. Si energie. Si poti. Si vrei.

Scrie-ne cateva ganduri despre tine si despre ce vrei sa facem impreuna la romaniapozitiva@gmail.com ca sa vedem cum putem sa construim. Impreuna. In RomaniaPozitiva.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    draga Roxana,
    este valabil pt oricine, oriunde suntem in lumea asta: „ma stimuleaza si motiveaza sa impartasesc lucrurile pozitive cu alti oameni, pentru ca asta produce in continuare un efect pozitiv, care se rasfrange asupra mea!” CT din CA, USA

Comentează