Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Transmisie live a conferintei TEDxChange / 20 Septembrie 2010, The Ark

0

Luni 20 Septembrie 2010, The Ark : Transmisie live a conferinţei TEDxChange, conferinţă organizată de Fundaţia Bill & Melinda Gates şi TED

Luni, 20 Septembrie 2010, începând cu ora 17:30, la The Ark în Bucuresti, 100 apropiaţi şi fani TED vor viziona în direct un eveniment TEDx deosebit – TEDxChange, cu tema „Viitorul îl facem noi”.

TEDxChange este organizat de TEDxBucharest în parteneriat cu Sistemul ONU în Romania. Evenimentul va incepe cu transmisia live a  conferinţei ce se desfasoară în SUA, de la 18:00 pana la 19:30 ora României. Seara se va incheia cu o serie de dezbateri informale între invitaţii din Bucureşti asupra stadiului în care se află România în atingerea Millenium Goals dar şi care sunt paşii viitori spre a rezolva probleme globale vizate de programele ONU.

Evenimentul aşează România pe harta celor 30 de ţări în care se desfăşoară astfel de transmisii simultane conferinţei din SUA.În cadrul TEDxChange vom viziona discursurile unora din cei mai mari ganditori şi practicieni ai acestui moment, care vor vorbi despre schimbarile ce au avut loc în ultimul deceniu şi despre acţiunile necesare asigurării unui viitor mai bun pentru generaţiile urmatoare. Hans Rosling, specialist în domeniul sănătăţii în cadrul Institutului Karolinska şi co-fondator al Fundaţiei Gapminder, va ilustra prin statistici şi grafice dinamice şi interactive tendinţele globale în diverse domenii;  Graça Machel, care este  o susţinătoare activă a  drepturilor femeilor şi copiilor, şi care împreună cu Nelson Mandela şi Kofi Anan a fondat The Global Elders – o asociaţie de lideri globali a cărei misiune etste rezolvarea unor probleme globale prin împărtăşirea înţelepciunii lor. Ei sunt câțiva dintre vorbitorii TEDxChange.
Evenimentul face parte din seria de activităţi dedicate comunităţii TED din Bucureşti, care preced şi pregătesc conferinţa TEDxBucharest2010 de pe 15 octombrie, conferinţă cu o diversitate a vorbitorilor similară TEDxChange, la scală locală.

Despre TEDxBucharest
În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. Evenimentul nostru se numește TEDxBucharest, unde x = eveniment TED organizat independent. www.tedxbucharest.com

Despre TED
TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende, Gordon Brown.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.