Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Transilvania Fest, festival itinerant de cultura si mancare, revine in 2013 in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca!

0
Transilvania Fest, festival itinerant de cultura si mancare, revine in 2013 in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca! Organizat in perioada 20-22 septembrie in Piata Unirii, impreuna cu Consiliul Judetean Cluj prin Asociatia „Produs de Cluj” si Primaria Municipiului Cluj-Napoca, festivalul promoveaza spiritul multicultural al Transilvaniei, traditiile, cultura si spiritul culinar al zonei cu scopul cresterii afluxului de turisti din tara si din strainatate. Va invitam sa retineti data, ne-am bucura sa va reintalnim la Cluj!
transilvania fest 2013

Aflat sub Inaltul Patronaj national al ASR Principesa Margareta a Romaniei si Inaltul Patronaj international al ASR Printul Charles de Wales, Transilvania Fest sustine producatorii in pastrarea metodelor agricole traditionale si militeaza pentru pastrarea si promovarea patrimoniului cultural imaterial al regiunii. Festivalul faciliteaza formarea unei retele de parteneri, prin conectarea si sprijinirea activa a micilor producatori si mestesugari, contribuind in acest fel la crearea unui viitor sustenabil pentru vechile traditii transilvanene.

Veti regasi in cadrul festivalului, alaturi de standurile mestesugarilor si producatorilor, o sectiune dedicata organizatiilor din zona Transilvaniei a caror activitate este concentrata pe turism cultural, patrimoniu, educatie sau mediu, evenimente dedicate copiilor, program la scena de dansuri si cantece traditionale, precum si cinema in aer liber.

Aflat in acest an la a VIII-a editie, Transilvania Fest creeaza legaturi intre mestesugurile si traditiile stravechi din regiunea Transilvaniei si lumea de azi.

Organizatori   Transilvania Fest Produs de Cluj   Primaria Cluj - Napoca
 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.