Transilvania Fest, festival itinerant de cultura si mancare, revine in 2013 in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca!

0
Transilvania Fest, festival itinerant de cultura si mancare, revine in 2013 in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca! Organizat in perioada 20-22 septembrie in Piata Unirii, impreuna cu Consiliul Judetean Cluj prin Asociatia „Produs de Cluj” si Primaria Municipiului Cluj-Napoca, festivalul promoveaza spiritul multicultural al Transilvaniei, traditiile, cultura si spiritul culinar al zonei cu scopul cresterii afluxului de turisti din tara si din strainatate. Va invitam sa retineti data, ne-am bucura sa va reintalnim la Cluj!
transilvania fest 2013

Aflat sub Inaltul Patronaj national al ASR Principesa Margareta a Romaniei si Inaltul Patronaj international al ASR Printul Charles de Wales, Transilvania Fest sustine producatorii in pastrarea metodelor agricole traditionale si militeaza pentru pastrarea si promovarea patrimoniului cultural imaterial al regiunii. Festivalul faciliteaza formarea unei retele de parteneri, prin conectarea si sprijinirea activa a micilor producatori si mestesugari, contribuind in acest fel la crearea unui viitor sustenabil pentru vechile traditii transilvanene.

Veti regasi in cadrul festivalului, alaturi de standurile mestesugarilor si producatorilor, o sectiune dedicata organizatiilor din zona Transilvaniei a caror activitate este concentrata pe turism cultural, patrimoniu, educatie sau mediu, evenimente dedicate copiilor, program la scena de dansuri si cantece traditionale, precum si cinema in aer liber.

Aflat in acest an la a VIII-a editie, Transilvania Fest creeaza legaturi intre mestesugurile si traditiile stravechi din regiunea Transilvaniei si lumea de azi.

Organizatori   Transilvania Fest Produs de Cluj   Primaria Cluj - Napoca
 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează