Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training internațional Sensory Labyrinth Theatre. The Mindmap of a Community

0

Asociația Macaz și incubator107 lansează trainingul internațional Sensory Labyrinth Theatre. The Mindmap of a Community, un proiect finanțat de Programul Tineret în Acțiune. Acesta se va desfășura la Gura Portiței, între 8 și 15 septembrie.tineret in actiune 3-02

Training-ul de labirint senzorial va fi susținut chiar de Iwan Brioc, regizor galez și inițiatorul acestei metode de educație nonformală. Ca membru al rețelei internaționale The Republic of the Imagination, incubator107 aduce împreună 28 de participanți din Italia, Macedonia, Portugalia, Bulgaria, Țara Galilor,  Bosnia, Serbia și România. Trainingul va culmina cu realizarea unui spectacol senzorial de teatru labirint în seara zilei de 13 septembrie.

Asociația Macaz și incubator107 oferă 1 loc finanțat și 10 locuri nefinațate (cazarea, transportul și mesele nu sunt acoperite), costurile cursului fiind asigurate. Tot ce trebuie să faci este să ne spui de ce vrei să participi la acest training la adresa noi@incubator107.com până pe23 august. Trimite-ne CV-ul tău, spune-ne unde anume vei aplica această metodă și care vor fi beneficiarii. Cu cât motivația ta este mai convingătoare, cu atât vom fi mai bucuroși să te avem cu noi. Răspunsurile noastre vor veni pe 27 august.

Labirintul senzorial este o metodă de educație nonformală care cercetează relația dintre simțurile noastre, lumea din jur și universul nostru interior, în ce fel acestea pot să se întrepătrundă și să formeze o stare de echilibru. Training-ul reprezintă un proces transformațional, care ne ajută să conștientizăm cine suntem și cum trăim. Prin teatru labirint învățăm să retrăim aici și acum, cu uimirea și bucuria unui copil.

Iwan Brioc este regizor și trainer în cadrul rețelei internaționale The Republic of the Imagination. De 20 de ani, Iwan explorează posibilitățile teatrului comunitar: teatru forum, Rainbow of Desire, teatru legislativ. Iwan este inițiatorul și principalul trainer al metodei Sensory Labyrinth Theatre.

Gura Portiței este o fâșie de nisip între Marea Neagră și Lacul Golovița, din Delta Dunării, un loc liniștit, ocrotit, sălbatic și magic. Ce alt loc mai bun pentru un labirint?

Mai multe informații despre cazare aici: http://guraportitei.ro/camere/tarife/. De asemenea, există posibilitatea cazării la cort. Transportul București-Jurilovca se va realiza cu autocarul și prețul va fi de 130 lei dus-întors. Din Jurilovca până la Gura Portiței se va lua un vapor, bilet 60 lei dus-întors. Plecarea din București – 8 septembrie, ora 14.00. Întoarcerea – 15 septembrie, 16.00, în București.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.