Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toamna asta se poartă initiaţiva

0

Începând cu data de 1 octombrie, AIESEC România dă startul campaniei naţionale de recrutare a noilor membri  în cele 15 oraşe din ţară în care organizaţia este prezentă. Sub sloganul “Initiatives change everything, everywhere!”, AIESEC România îi invită pe toţi tinerii să ia iniţiativă şi să producă o schimbare.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume. Activă în peste 1700 universități din peste 110 țări și teritorii, aceasta permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership, pentru ca apoi AIESEC să ofere societății tineri ce au trecut prin întreaga experiență a organizației, pregătiți să facă o schimbare în mediul înconjurător. La nivel internaţional AIESEC are 63 de ani de experienţă şi 21 de ani în România.

Experienţa AIESEC înseamnă oportunităţi de lucru în echipă, poziţii de leadership, conferinţe naţionale şi internaţionale, programe de pregătire şi stagii de practică în străinatate.

În sprijinul campaniei “Initiatives change everything, everywhere!”, vin nume precum Cosmin Alexandru (www.cosminalexandru.ro), fondator AIESEC România, Ştefan Pălărie fondator Şcoala de Valori (www.scoaladevalori.ro), Teia Catană fondator Viitor Plus (www.viitorplus.ro/), Oana Păun fondator RoPot (www.ropot.ro/), care au avut un impact pozitiv prin ințiativele pe care le-au întreprins în societatea din jurul lor, după ce inițial au investit timp și energie într-o schimbare personală ca membri AIESEC.

Înscrierile în AIESEC se pot face accesând site-ul www.aiesec.ro unde sunt prezente toate cele 15 orașe AIESEC din România (Arad, Brașov, București, Craiova, Constanța, Cluj, Iași, Galați, Pitești, Ploiești, Timișoara, Târgu Mureș, Suceava, Sibiu și Oradea).

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.