Timp de 4 zile, Timisoara va deveni o mica Mecca culturala

0

Timishort suna din nou adunarea pentru cele mai bune filme de scurtmetraj din intreaga lume. Ajuns la editia a patra, cel mai important festival de scurtmetraje din Romania pune la cale o serie de proiectii si evenimente cinematografice pentru perioada 3-6 mai 2012. Timp de 4 zile, Timisoara va deveni o mica Mecca pentru cinefili, regizori, producatori si amatori de evenimente culturale de calitate.

Sursa si mai multe informatii: evive.ro

 

400 de filme, la întrecere pentru trofeele Timishort!

Timishort suna din nou adunarea pentru cele mai bune filme de scurtmetraj din intreaga lume. Ajuns la editia a patra, cel mai important festival de scurtmetraje din Romania pune la cale o serie de proiectii si evenimente cinematografice pentru perioada 3-6 mai 2012. Timp de 4 zile, Timisoara va deveni o mica Mecca pentru cinefili, regizori, producatori si amatori de evenimente culturale de calitate.

Din peste 400 de filme inscrise, cele mai bune se vor intrece in trei sectiuni ale festivalului: Competitia Nationala, Competitia Internationala si Videorama (dedicata filmelor experimentale). ”Timishort reuneste avangarda tinerilor regizori din intreaga lume”, explica Andrei Rus, selectionerul din acest al festivalului si redactor-coordonator al revistei Film Menu.
La fel ca in anii precedenti, Timishort ofera nu numai proiectii de scurtmetraje alese pe spranceana, in locatii precum Cinema Timis si Club Setup, ci si cate un party in fiecare seara, unde invitatii vor putea socializa cu oamenii de film prezenti la festival. Organizat de Asociatia Romana a Filmului Independent (ARFI), Timishort invita publicul sa cunoasca cele mai proaspete productii din cinematografia internationala.
Cei ce doresc sa vada culisele unui festival international de film aflat la a patra editie si sa participe activ la organizarea celui mai important eveniment cinematografic al anului la Timisoara, sunt bineveniti in echipa de voluntari Timishort. O echipa mica, dar voinica, in care e mereu un loc pentru o persoana activa, spontana, pasionata de film si de organizarea de evenimente. Doritorii sunt asteptati cu un e-mail la adresa:
voluntar@timishort.ro

Mai multe detalii pe: www.timishort.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează