Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timp de 4 zile, Timisoara va deveni o mica Mecca culturala

0

Timishort suna din nou adunarea pentru cele mai bune filme de scurtmetraj din intreaga lume. Ajuns la editia a patra, cel mai important festival de scurtmetraje din Romania pune la cale o serie de proiectii si evenimente cinematografice pentru perioada 3-6 mai 2012. Timp de 4 zile, Timisoara va deveni o mica Mecca pentru cinefili, regizori, producatori si amatori de evenimente culturale de calitate.

Sursa si mai multe informatii: evive.ro

 

400 de filme, la întrecere pentru trofeele Timishort!

Timishort suna din nou adunarea pentru cele mai bune filme de scurtmetraj din intreaga lume. Ajuns la editia a patra, cel mai important festival de scurtmetraje din Romania pune la cale o serie de proiectii si evenimente cinematografice pentru perioada 3-6 mai 2012. Timp de 4 zile, Timisoara va deveni o mica Mecca pentru cinefili, regizori, producatori si amatori de evenimente culturale de calitate.

Din peste 400 de filme inscrise, cele mai bune se vor intrece in trei sectiuni ale festivalului: Competitia Nationala, Competitia Internationala si Videorama (dedicata filmelor experimentale). ”Timishort reuneste avangarda tinerilor regizori din intreaga lume”, explica Andrei Rus, selectionerul din acest al festivalului si redactor-coordonator al revistei Film Menu.
La fel ca in anii precedenti, Timishort ofera nu numai proiectii de scurtmetraje alese pe spranceana, in locatii precum Cinema Timis si Club Setup, ci si cate un party in fiecare seara, unde invitatii vor putea socializa cu oamenii de film prezenti la festival. Organizat de Asociatia Romana a Filmului Independent (ARFI), Timishort invita publicul sa cunoasca cele mai proaspete productii din cinematografia internationala.
Cei ce doresc sa vada culisele unui festival international de film aflat la a patra editie si sa participe activ la organizarea celui mai important eveniment cinematografic al anului la Timisoara, sunt bineveniti in echipa de voluntari Timishort. O echipa mica, dar voinica, in care e mereu un loc pentru o persoana activa, spontana, pasionata de film si de organizarea de evenimente. Doritorii sunt asteptati cu un e-mail la adresa:
voluntar@timishort.ro

Mai multe detalii pe: www.timishort.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.